[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
佢係咁
你拍埋佢個幾個story 同姜既post黎睇
就會覺得佢好無聊又唔成熟

佢本身講既野係岩
但如果正正經經咁提醒下d fans
咪贏盡掌聲

不過呢度又唔係麻利討論區
唔係好使理佢
Post埋呢個
希望件事告一段落
"係成個 903 都信(係真粉做),暫時以我所知"

論盡版主係 CM 咁寫
Sorry 㩒錯負評
佢就係無考慮過呢樣野
麻利廢禮兩個都慣左,總之有人 dm 屌柒佢地,就會 cap story
而且唔會遮 icon /acc name
所以我唔覺得佢地會理真膠定假膠

只不過廢禮今次比較冷靜咁解
我都覺得佢好似暗串緊啲咩咁⋯⋯
其實repost個封面同post本身個封面都一樣
有必要再重申話好好笑?(當然啦,佢想重申都有佢嘅自由,但會令人諗多咗囉)
定係想啲人知佢2個repost咗?repost得就姐係有睇過內文啦。
喂呀 呢個幾月究竟咩事
由教主出Burn Out開始就是非不斷
嗰個acc一睇就似係要話俾人知佢係神徒
用官方Burn Out相

教主你要加油
攞唔攞獎唔緊要喇
最緊要你可以正面咁完成第三首歌
謙卑又努力嘅人一定捱得過
加油
真心麻利會唔會做多咗啊
講有件咁既事都算 仲要cap埋公審有教主icon既ac
個用意係咩?對件事有咩幫助?
佢咁樣咪盞一野燒落教主到

果然物以類聚 同得個白痴分化撚fd既人都係冇腦
極度懷疑分化撚背後搧風點火
屌ak即刻出story扮可憐攞尾彩
黐孖筋真係嬲撚到震
麻利本身就係一粒黑粉

講緊呢個
而家對ak 0好感
乜佢地有care過咩
Viu睇住fans慢慢鬥關我撚事咩
然後焫著哂啦就叫啲fans乖啲
次撚次都係咁架啦
仲話要捧做香港第一男團喎笑死人咩
追mirror追到好似畀viu餵屎咁真係你追埋我個份
我都覺得今次教主係比人陷害
最大嫌疑真係岩岩比admin拖累個粒仔囉
今次真係完全學識咩叫政治無處不在
陰招防不勝防 唯有硬食
屌 真係好撚嬲 陷害人個啲粉真係要落地獄 帶埋你粒星落唔該
另外麻利都係臭閪啦 唔撚經求證 cap圖出story 幾篇story指桑罵槐咁 平時懶關心政治咁 fact check? 笑撚死人
致麻利:
您好,我是楊樂文、邱士縉、姜濤、盧瀚霆、江熚生、柳應廷、呂爵安、陳瑞輝、王智德、李駿傑、陳卓賢及邱傲然的粉絲,你為什麼不多播一點mirror的歌呢?他們很努力,如果元旦沒獎的話就以後不聽商台了。說話講完了,記得把對話截圖上載至限時動態,好讓你廣大的聽眾感受你的委屈。
粉絲上

致903負責人:
您好,我是麻利的忠實粉絲(不要懷疑)。我認為麻利主持節目技巧出眾,令節目生色不少。可是,為什麼麻利的廣播時間會那麼少,而其他主持人的廣播時間那麼多?若不再增加麻利的廣播時間,我就「拉隊唔支持商台」。
為麻利抱不平的狂熱粉絲上
仲有梁文禮嗰段「收咗禮物都唔播」真係好撚明顯係假膠扮神徒引戰,博啲DJ反感
如果真係商台上下都信係真粉做嘅
我冇嘢好講
教主咁又硬食一嘢
希望嗰粒黑粉出街睇路,有咩事落地獄
商台d人咁大個人,咁無分析能力架咩?
求其開幾個假acc鬧兩句就信曬係真?
真粉會唔會咁弱智講到明,你收咗我禮物,做咩唔播呀?
仲要dm 商台上下?
攞明係黑粉陷害教主啦

呢段時間不斷有人想盡辦法搵嘢黑教主
好明顯想做低教主
最大得益係邊個?
如果新人獎係鬥陰濕,鬥賤格,鬥埋堆,教主一定輸
做人善良真係好緊要
尤其做偶像
我屌 依家又識即刻緊貼出story扮咩啊江生!

你單admin呢 有冇解決啊?
鏡圈因為你個admin擾攘咗兩個星期又唔見你出story講一句?
係一隻字都冇啊!
澄清又好 解決件事又好 表明心跡都好 但江生你係咩都冇啊!

江生你龜縮咗咁多日
今日教主出事 你先黎同鏡粉上水出黑文story?
我屌你啦!真係好撚嬲!
成件事麻利點出文 我都覺得算 街外人唔明白
江生你扮唔關事咁多日 今日唔出聲都費事講你個名
但你凌晨同我上水 出個黑po 抽水 真係爆大火啊!

平時真係唔想係公海屌仔 但江生你真係世界級零好感啊 多撚謝晒你出文呀
一睇就知係假ac
麻利都要post出嚟屌
目的係咩都好明顯啦😊
雖然我覺得黑粉成數高
但都不能排除有害群之馬做on9野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞