[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
呢下真係R晒頭
AP追到未
蝸牛真係咁差咩我覺得幾好WO
首K歌好岩AK唱WO反而ian就唱得麻麻,個feel唔岩 詞又填得唔錯
btw依家頭三新人係邊幾個 同埋正式開始係咪跌出左十大
見到lokman
真人真係好瘦
做咩揀正人哋生日出歌?想做垃圾刷存在感?
好彩生日嗰個係因仔唔係我江咋
唔係又要勞煩果皮admin出story
笑死我
Plug合唱版嘅目的顯而易見
就係為左俾本身落後40ap嘅😊追到同另外2個平排
應該係因仔正垃圾, 揀正人哋出歌日 出生日POST刷存在感
蛋白粉唔好認真, 講下笑咋

補句 Alton 生日快樂!!
蘋果有廣告
姜濤今晚突襲live唱小鬼首歌
其實佢唱國語真係比廣東話唱得好聽好多

啱啱見到大表哥TG有人嘈
大概講佢哋四個好似用高興嘅態度去唱呢首歌,俾人感覺唔尊重死者,同埋大表哥仲要出Story Tag小鬼,有人話話晒人家今日都仲喺靈堂設緊靈,係咪唔應該tag人哋?感覺好似好唔尊重喎⋯⋯

其實姜濤都冇save live, 大表哥出Story其實響呢啲風頭火勢嘅期間都唔應該咁高調,如果真係有小鬼嘅屋企人同粉絲見到,呢啲人演繹嗰陣咁Hyper好似開晒party咁笑晒人哋真係會好反感!
仲要上水話「打從心底裏我一開始並沒有否尊重他的意思」好似真係唔係咁好!

大家又點睇?
我唔飲酒都係為左支持教主都買左
老老實實我又冇覺得佢地唔尊重嘅,又唔覺佢哋嬉皮笑臉咁唱,仲唱得幾好,係最尾亞海嗰度玩啫都已經唔關首歌事。頭先響tg見到有d好L惡嘅生粉踩場都已經唔出聲架啦!大表哥亦都上水回應左佢並無冒犯之意,如果大家覺得唔妥佢亦都del jor 個 story,仲想點?
班生粉正義L 上身咁又唔見屌果皮?

anson kong admin 果皮龜縮完未?捨得道歉未?唔好諗住冇人記得!
咁我又覺得佢唔係唔尊重嘅,只係風頭火勢有啲嘢唔 Po好過Po,咁啱佢個Story係大家笑晒,費事俾人誤會啦!AL揀另外一段Po都好啲
覺得佢哋本意係懷念小鬼,但係嘻嘻哈哈喺度玩,講真唔係小鬼fans都睇到唔好受
唔通要個個哭喪咁樣先叫做懷念小鬼咩
冇睇到表哥story,佢係po佢哋最尾玩再tag小鬼?
如果係,我都覺得唔恰當

但嗰位早排護主出曬名嘅生粉針住嘅都唔係佢哋最後玩,而係話呢個時候唱呢歌唔啱...唱歌個感情唔啱...表哥story tag死者唔啱...佢哋基本嘅尊重都冇...唔係正確嘅態度...

各人觀點不同,我睇live時冇覺得佢哋唔尊重
life must go on
唔一定愁眉苦臉悲傷心情去唱先叫尊重先叫正確
最尾同海哥玩已經唱完,我自己就冇hard feeling

如果嗰位生粉覺得唔妥,擔心小鬼身邊人受到冒犯
有禮貌地好意提醒表哥我覺得ok嘅
但唔係一副說教嘅語氣...

兩邊人繼續爭拗都唔會有結果,表哥即刻上水
"不如咁啦,如果你係小鬼粉絲,覺得他不受尊重,我del
但打從心底裏,我一開始並沒有否尊重他的意思。
大家都不要再爭論了
謝謝大家,多點愛,多點包容"
我覺得表哥及時處理夠果斷做得好好
答佢唔好佢係咪真係唔播呀
好欣賞😊啲痴人功力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞