[VIUTV全民造星]12人男子組合MIRROR討論區(42)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
但我想知例如口水有咁多主持,係咪每個主持每日揀1丶2首心水,然後砌個list,定係每人輪流負責1日嘅歌單?
唔想猜度邊個fans鬧佢唔播歌
但覺得咁樣只會加速佢播更多😊
咪由佢播 fans不嬲冇野做到 最好播到入三甲 上金獎 入十大

fans要去多謝人地咁gchi粒仔啦 日播夜播首歌 去咗ig cm多謝未
唔係神徒都覺得唔公平啦,大家唔屌出聲啫
第二季真係趕客完全係fans圍爐打飛機街客睇實悶到轉台

反而第一季就真心有追看性又好笑,吸到人睇
都好同意有時係激得濟(逼人笨豬跳/玩蟲)

如果viu keep住拍mirror go,我諗到依家會草到好多觀眾,但奈何唔知點解第二季拍到屎咁
第二季個所謂大懲罰睇到我好尷尬
第一季班仔圍內出去玩,班仔玩落放好多,癲好多
第二季轉哂同FANS一齊拍,即刻有哂偶像包袱
第一季真係高質好多,玩膠既又有(酒店嚇隊友),熱血既又有(整船),娛樂性高既又有(捉E因)
覺得VIUTV真係浪費左班仔,浪費左個節目
捉到鹿都唔識脫角
明明成班後生仔就拍到好多綜藝
嘥哂
笑到我睇戲無端端冇咗畫面佢真係有老鼠屎之魂
第一季其實仲睇到唔同仔既性格
JEREMY=默默耕耘型 (玩親都係好認真玩,整船果集得佢死推爛推)
姜=ON9型 (永遠鳩笑,完全唔知做緊乜咁)
ALTON=懶型 (搞到AL飲左成杯醋)
EDAN=老鼠屎(好似贏過一次咁大把)
AL 算叫做最玩得 特別係酒店自己一個一間房,比人扮鬼嚇,到最尾都笑笑口,相反其他人比人叫醒都黑哂口面咁
契仔=認真小氣撚(因為反船玩得過分咗嬲人)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞