異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
百度有得睇alien day播既10分鐘片段

兩個船員受感染,隻異形大得好撚快
一隻破背出 一隻口爆出
一出世細細隻已經好撚高戰鬥力 敏捷過馬騮
牙又尖又爪又撚條尾 咬一野即放血

痴撚線 大個左會唔會勁過原版

有冇Lin?

11/5 先睇

https://mega.nz/#!guZy3Kab!gC6XO0IXS_-bGI_IRgw018KGNSzm64gJRRGoDjF2b3w
真係好期待,奈何身邊無異形fans

我都係
身邊所有朋友冇一個有興趣

絲打一齊去睇啦

可以呀

我都係

絲打一齊去睇啦

可以呀

自己一邊諗緊約唔約條女睇好
但又怕佢覺得太噁心變態

連登呢到竟然
睇完十分鐘偷拍
琴晚就夢返個場景

一隻破背出 一隻口爆出

有冇Lin?

11/5 先睇

https://mega.nz/#!guZy3Kab!gC6XO0IXS_-bGI_IRgw018KGNSzm64gJRRGoDjF2b3w

劇透死全家
下集又要等到幾時
睇完十分鐘偷拍
琴晚就夢返個場景

十分鐘真係好似睇撚晒

細細隻都咁惡

反而想睇大衛扔黑水報復個段 黑水成河
會唔會變左收錄director cut 戲院無足本呢一段
睇完十分鐘偷拍
琴晚就夢返個場景

十分鐘真係好似睇撚晒

唔知點解睇完呢10分鐘有D想嘔
感覺嘔心過p1
睇完十分鐘偷拍
琴晚就夢返個場景

十分鐘真係好似睇撚晒

唔知點解睇完呢10分鐘有D想嘔
感覺嘔心過p1

似game dead space

一隻破背出 一隻口爆出

唔睇條片住
估個隻應該係撞玻璃同埋好多爪可以爬得好快個隻

我都係

絲打一齊去睇啦

可以呀

絲打睇5月11個場?

未確定,但大機會

我都係

絲打一齊去睇啦

睇完十分鐘偷拍
琴晚就夢返個場景

十分鐘真係好似睇撚晒

細細隻都咁惡

反而想睇大衛扔黑水報復個段 黑水成河
會唔會變左收錄director cut 戲院無足本呢一段

戲院版冇既話 唔係fans會唔明架喎
正,等咗好耐
呢段既開頭似唔似 david 放完黑水之後?

https://youtu.be/5Z2zzeNn1Jc

原來黨巴你都鐘意異形系列

啱先重睇異形3同4,我發樓上個YOUTUBE封面隻係異形4女主燒個LAB個時出現過
今集磁力王做兩個唔同角色???
今集磁力王做兩個唔同角色???

Yup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞