異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
我有少少混亂,Alien: Covenant Prologue 同 Alien: Covenant 係咪兩套戲黎咖?
預告有好多黑水樽掉落地面

應該係去左工程師家鄉,shaw同david搗亂玩黑色液體,成個星球滅團........ 聖約號來了

其實點解要玩野 話曬都係d 工程師係佢地既造物主 點解唔問清楚咩事先

Ridley Scott親口講咗話engineer唔係人類造物主啦
有higher beings 係人類同engineer共同造物主
Enginner由一開頭發現人類就係想滅絕人類
所以而家david (我估) 為咗成個human race決定先滅絕engineer

原來係咁
咁即係david 係去工程師個星球期間研究隻飛船之後知道左工程師其實係想殺人類

應該係去左工程師家鄉,shaw同david搗亂玩黑色液體,成個星球滅團........ 聖約號來了

其實點解要玩野 話曬都係d 工程師係佢地既造物主 點解唔問清楚咩事先

Ridley Scott親口講咗話engineer唔係人類造物主啦
有higher beings 係人類同engineer共同造物主
所以而家david (我估) 為咗成個human race決定先滅絕engineer

原來係咁
咁即係david 係去工程師個星球期間研究隻飛船之後知道左工程師其實係想殺人類

Look on my works, ye mighty, and despair
異形迷睇到扯扯地
我有少少混亂,Alien: Covenant Prologue 同 Alien: Covenant 係咪兩套戲黎咖?

Alien: Covenant Prologue 呢個名你喺邊到聽番嚟?
好撚正 希望接得好
上集普羅結局dr shaw 同 daivd 一齊渣住隻載有大殺傷力武器上工程師家算帳啦,
點解大家好似好驚訝咁
係咪冇睇哂
個人好鍾意上集普羅,無論故事氣氛配都好正,
真正異形迷會睇到好感動

利伸:真異形fans

Alien: Covenant Prologue 呢個名你喺邊到聽番嚟?

sorry 我真心左,因為呢段 trailer 都係 Alien: Covenant /Prologue the crossing,呢段野同平時發表𠴱段好似完全屬兩個故事咁。
上集普羅結局dr shaw 同 daivd 一齊渣住隻載有大殺傷力武器上工程師家算帳啦,
點解大家好似好驚訝咁
係咪冇睇哂
真正異形迷會睇到好感動

普羅正

剩係鐘意睇動作片異形無雙,睇alien 4 , avp2 岩曬你地
點解大家好似好驚訝咁
係咪冇睇哂
真正異形迷會睇到好感動

諗住會和理非啲
點知一黎到就核彈發射

原來係咁

其實點解要估 上集都講明工程師想將黑汁倒落地球,不過上發前已經被滅團姐
有冇人覺得大衛點樣製造出嚟其實唔係咁簡單 有冇可能同工程師有關係 因為佢喺普羅入面有好多野都知同隱瞞梗班人
唔明點解地球人又整多個機械water出來?

上集偉倫公司個死老野掛左
過幾年又整個新機器人出嚟
又咁岩係去呢個星球
聽人講大衛同偉特同普羅入面果間儲存室個巨大頭雕好似樣
所以間公司有啲古怪
有冇人覺得大衛點樣製造出嚟其實唔係咁簡單 有冇可能同工程師有關係 因為佢喺普羅入面有好多野都知同隱瞞梗班人

你到底有冇睇過Alien

原來係咁

其實點解要估 上集都講明工程師想將黑汁倒落地球,不過上發前已經被滅團姐

我估david個動機...

我搞錯左啲咩?

個機械人係間公司其中一個產品

屌你地重睇啦

我搞錯左啲咩?

Alien個世界觀 Android嘅製造技術已經係非常成熟
同真人一樣咁, 第一集嘅Ash都係要等佢死先知原來係Android
David係Wayland corp 造出嚟嘅Android

個機械人係間公司其中一個產品

屌你地重睇啦

幾時有得睇

我搞錯左啲咩?

Alien個世界觀 Android嘅製造技術已經係非常成熟
同真人一樣咁, 第一集嘅Ash都係要等佢死先知原來係Android
David係Wayland corp 造出嚟嘅Android

我梗係知佢係機械人啦
我意思係 佢應該唔係普通機械人
而係同某部份工程師同一陣線
中文好正
異形:性虐
嗚呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞