異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
有冇人玩過Alien: Isolation

可惜呢種遊戲上唔到主流市場
其實隻game做得好出色 我記得班dev都係Alien fans
Alien fans玩番一定好鐘意(至少我係)
仲有Alien套戲個DLC 又係誠意之作
但係賺錢唔多 所以好難會有續集

Fans向game

呢隻game官方係計正史

DLC 將成個alien 電影做左出黎,包括部船、d人
同埋ash

Avp就算喇

其實之前講alien 聖約 應該尚欠一部作品先拉得埋異形5

Alien 5 已cancel
Fox唔肯科水
RS唔想拍

一定會爛,無謂獻醜

想睇薜高尼米花

我都想睇 薜高尼米花再次拍alien
但應該冇可能

佢老態得好緊要, 仲點拍呢類片

大佬,成六十幾歲仲想點

而家已經係阿婆黎喇,唔好破壞大家既美好回憶會好D

應該唔係呢個原因工程師要去地球

黑水催化基因進化

avp2 個班predator 捉班異形 有高科技文明對付異形

Avp就算喇

Fox唔肯科水
RS唔想拍

一定會爛,無謂獻醜

想睇薜高尼米花

唔好啦,難得而家可以飛得走佢,無謂 alien 為佢而終結。

Fox唔肯科水
RS唔想拍

一定會爛,無謂獻醜

想睇薜高尼米花

但應該冇可能

大佬,成六十幾歲仲想點

開套 red 3 加埋佢。

Avp就算喇

Fox唔肯科水
RS唔想拍

一定會爛,無謂獻醜

想睇薜高尼米花

但應該冇可能

大佬,成六十幾歲仲想點

果時傳話拍alien 5 預埋佢同alien 2男主角,黑歷史3同4咩
今次果隻異形好似唔係透明頭骨果隻

一定會爛,無謂獻醜

想睇薜高尼米花

但應該冇可能

大佬,成六十幾歲仲想點

諗起福伯七十幾歲仲拍Indiana jones 5
真係痴線

想睇薜高尼米花

但應該冇可能

大佬,成六十幾歲仲想點

真係痴線

有時好黎好去都好過勉強將個朵搞臭。

但應該冇可能

大佬,成六十幾歲仲想點

真係痴線

For example
應該又係自己一條友入戲院睇

大佬,成六十幾歲仲想點

真係痴線

For example

所以我會覺得 red 個題材好正,退休 cia 退休 kgb 退休 mi5 退休殺手,真係有得諗。

自己一個係london 睇

自己一個睇先正

自己一個係london 睇

自己一個睇先正

自己睇
屋企有隻queen 同一隻Zeno figure
不過Queen爛左少少
不過Queen爛左少少

Dr Shaw
不過Queen爛左少少

Dr Shaw

如果dr shaw真係變左queen就正
AMD 唔怪得第一集隻Bot會Hand機
不過Queen爛左少少

Dr Shaw

So far未有物種hi左黑液而生存到喎
個個下場都好拎慘
不過Queen爛左少少

Dr Shaw

個個下場都好拎慘

佢中咗精液
不過Queen爛左少少

Dr Shaw

個個下場都好拎慘

蚯蚓咪生存到
仲成功超進化
不過Queen爛左少少

Dr Shaw

個個下場都好拎慘

佢中咗精液

得佢一個中左感染者精液仲借左個肚一用生左八爪魚之後仲生勾勾。
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞