異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
如果今集聖約號係向 david 放黑水既係同一星球,而聖約號隊員向呢個星球發現工程師隻飛船內有異形卵,如果係屬 david 同一隻飛船既話,咁 d 異形卵係由邊個生產?另外當 david 放黑水前 shaw 仲係冬眠緊未醒過既話咁 shaw 之後會係點?

有傳 shaw變左異queen

David玩到咁大 同佢兩公婆有仇

唔係話佢死左咩

得個狗牌 未見屍生死未卜係電影法則

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦
我睇普羅米修斯,d人中黑水毒死左之後,個頭變長,身手又敏捷左,手手腳腳又變幼左,好重異形feel
Dr shaw 真係有可能變左異形

上一集 shaw 已經係異形之母 ,我地剩係知道異形係要從異型卵既 facehugger 去寄生於受體再破肚而出,咁有冇人知道第二集既異形后係點形成?

有傳 shaw變左異queen

唔係話佢死左咩

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦
我睇普羅米修斯,d人中黑水毒死左之後,個頭變長,身手又敏捷左,手手腳腳又變幼左,好重異形feel

當年雪糕厘米花半異形我已經接受唔到⋯

btw希望今集解釋下點解異形要食腦

我睇youtube d片話係從口度射精入去交配

無睇過最初個幾集,諗住淨係返睇普羅米修斯,睇唔睇得明最新呢集

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

冇睇過都要重溫返第一,二集,話哂廿幾年前既科幻經典之作

個人覺得1-4中第2集最好睇

一集經典科幻驚悚

二集經典科幻動作

各有特色

占爺肯出山就好
根據今集既設定,上集shaw個老公如果沒被燒死
係咪都會爆隻小異形出黎?

其實shaw受果粒精有異形dna
咁佢會慢慢異變做queen真係唔出奇
有無人覺得普羅吸引之處係d異型有機會用唔同之前既型態出現
例如原來中左黑水毒既男 同人扑野
係會生既派大星咁既異型出黎
d小異型又可以咬人類 等人類變形
但唔係生一隻出黎
有無人覺得普羅吸引之處係d異型有機會用唔同之前既型態出現
例如原來中左黑水毒既男 同人扑野
係會生既派大星咁既異型出黎
d小異型又可以咬人類 等人類變形
但唔係生一隻出黎

異形其一賣點係佢既完整生態系統,等人去投入
而家仲整埋個世界觀,搞到人更投入

異形4、avp既異形無雙做唔到

唔係話佢死左咩

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦

佢捉d人去個巢到俾吸面蟲吸
射乜撚野精 avp 2果隻就係係個口到直接嘔隻bb 落去人體
重睇啦屌
無睇過最初個幾集,諗住淨係返睇普羅米修斯,睇唔睇得明最新呢集

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

冇睇過都要重溫返第一,二集,話哂廿幾年前既科幻經典之作

個人覺得1-4中第2集最好睇

一集經典科幻驚悚

二集經典科幻動作

各有特色

占爺肯出山就好

忙緊拍阿凡達
想睇番晒異形學野 線上邊到有得睇番晒

成個故事時序係點有無異形專業fans略略講下

iTunes 買
一係租

自已去 google search 異形

自已去 google search 異形

Youtube 搵下就有

唔係話佢死左咩

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦

佢捉d人去個巢到俾吸面蟲吸
射乜撚野精 avp 2果隻就係係個口到直接嘔隻bb 落去人體
重睇啦屌

唔洗咁激動既
op咁燥做乜? 係咁叫人重睇
其實 alien 第一隻真係科幻片中既經典,79 年既作品而家睇返佢既特技依舊前衛,同 2001 太空漫遊一樣咁劃時代。
頭兩隻要睇最好睇 director cut 版本。
頭兩要睇最好睇 director cut 版本。
咁其實alien係應該好早之前已經出現既物種定咩?
定係因為普羅事件先出現類似alien既野
avp就講n年前已經出現
因為如果唔係n年前已經出現,間公司就唔會去揾佢地
定係睇依套唔好駁返去avp??

avp 其實完全唔關 alien 系列事,只係當年 predator 2 結尾主角向 predator 隻飛船入面發現戰利品標本中有 alien 頭,之後先會發展到將 alien 同 predator 拉埋一齊黎做漫畫。

avp 其實完全唔關 alien 系列事,只係當年 predator 2 結尾主角向 predator 隻飛船入面發現戰利品標本中有 alien 頭,之後先會發展到將 alien 同 predator 拉埋一齊黎做漫畫。

avp1/2格硬駁番落異形1都講得通既其實

Avp 電影版簡直係黑歷史

Avp 1有故事,不過個故事背景又唔夠普羅米修斯咁完整
Avp 2仲衰,冇故事,好似睇達哥打機咁。打機不特止,仲要畫面勁有問題,黑到乜都睇唔到

Avp 1有故事,不過個故事背景又唔夠普羅米修斯咁完整
Avp 2仲衰,冇故事,好似睇達哥打機咁。打機不特止,仲要畫面勁有問題,黑到乜都睇唔到

聽有人講話predator 4會link up落avp 2個尾,關Weyland公司事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞