異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
而家除左一般靠卵生 facehugger 之外就好似多多一個靠由黑水感染既胎生八爪魚種既 facehugger。
而家除左一般靠卵生 facehugger 之外就好似多多一個靠由黑水感染既胎生八爪魚種既 facehugger。

咁可能係有兩種facehugger
謝巴打解答
呢個表會比較清楚少少。

有冇人記得 prometheus 隻飛船或個星球有冇出現過異形卵?
有冇人記得 prometheus 隻飛船或個星球有冇出現過異形卵?

唔係好明。點解會由人身上爆異形

記得上集 係女主生左隻八爪魚

隻八爪魚同工程師交配先出異形

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
隻八爪魚係喺工程師體內產卵
唔係交配
屌,你幾年級?

咁點解上集女主唔係生異形 係八爪魚
同幾多級有乜撚野關係

我覺得可能係本身女主角同條仔卜野,所以女主角體內出現胚胎,
但由於個男中左黑水毒,所以個胚胎都受黑水毒影響,異變成為八爪魚

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
唔係交配
屌,你幾年級?

同幾多級有乜撚野關係

但由於個男中左黑水毒,所以個胚胎都受黑水毒影響,異變成為八爪魚

我覺得理解為八爪魚同平時係蛋到彈出黎個隻係差唔多既野就得

希望唔會比樓主屌我重睇
反而想知佢會唔會認真解釋下黑水究竟係咩黎
定係留個印象比觀眾知黑水係好危險 會令人異形化就算
反而想知佢會唔會認真解釋下黑水究竟係咩黎
定係留個印象比觀眾知黑水係好危險 會令人異形化就算

希望會解釋

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
唔係交配
屌,你幾年級?

同幾多級有乜撚野關係

希望唔會比樓主屌我重睇

磁力王俾黑水條仔飲,佢飲完變左怪物
怪物同女主扑野再生八爪魚
八爪魚再屌堆工程師=異形

即係異形又有人,工程師,黑水,黑水怪既dna

如果係咁我緊加想知今隻飛船入面既異形卵係點黎,呢個同 alien 1 一樣又係想知飛船既異形卵究竟係點出現, 如果異形卵係要靠異形后去孵出黎既話咁隻異形后又從可而來呢?

如果係咁我緊加想知今隻飛船入面既異形卵係點黎,呢個同 alien 1 一樣又係想知飛船既異形卵究竟係點出現, 如果異形卵係要靠異形后去孵出黎既話咁隻異形后又從可而來呢?

下套awakening 話係呢套 同 Prometheus 中間
即係covenant 又會有野無解?

有猜測係Dr Shaw 時空進化,變左Alien Queen

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
唔係交配
屌,你幾年級?

同幾多級有乜撚野關係

希望唔會比樓主屌我重睇

應該話異形既形態係好取決佢既受體,唔同受體有唔同形態,alien3 受體係狗咁隻異形既四肢同人既受體係有分別,avp 異形受體係 predator 咁隻異形既形態又會接近返 Predator
alien3 混狗

avp 混 predator

只係而家異形既演化進程又多左黑水呢個原素。
呢個表會比較清楚少少。

呢張圖係錯嘅prometheus 片尾由engineer爆出嚟個隻係叫Deacon
唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

有猜測係Dr Shaw 時空進化,變左Alien Queen

就宜家prometheus既內容同黎緊covenant trailer既信息黎睇 呢個真係最大機會

我都有咁諗法,始終 shaw 係生過八爪魚,佢既體內唔多唔少都會有黑水既基因,如果之後佢被 facehugger 或八爪魚口爆咁從佢身體而出既異形會唔會變成異形后?

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
唔係交配
屌,你幾年級?

同幾多級有乜撚野關係

希望唔會比樓主屌我重睇

應該話異形既形態係好取決佢既受體,唔同受體有唔同形態,alien3 受體係狗咁隻異形既四肢同人既受體係有分別,avp 異形受體係 predator 咁隻異形既形態又會接近返 Predator
alien3 混狗

avp 混 predator

只係而家異形既演化進程又多左黑水呢個原素。

我都覺得係 假設八爪魚怪同平時蛋入面個隻係類似既野
平時係蛋彈出黎個隻係純種 蛋由queen生 係蛋入面孵化
咁prometheus入面dr.shaw就係蛋既代替品 姐係人做左孵化器
咁樣八爪魚就係人dna同alien dna既mix就係唔純種既 所以先會同平時個隻唔同樣 甚至會成長既新物種

利伸 全部係我ff

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
唔係交配
屌,你幾年級?

同幾多級有乜撚野關係

女主角唔係生異型 可能係因為佢同中毒男主角扑野
人同人扑野先變到有八爪魚

黑水溝唔同野個結果可以唔同

David玩到咁大 同佢兩公婆有仇

唔係話佢死左咩

得個狗牌 未見屍生死未卜係電影法則

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦
我睇普羅米修斯,d人中黑水毒死左之後,個頭變長,身手又敏捷左,手手腳腳又變幼左,好重異形feel
Dr shaw 真係有可能變左異形

當年雪糕厘米花半異形我已經接受唔到⋯

btw希望今集解釋下點解異形要食腦

我睇youtube d片話係從口度射精入去交配

諗起AVP2口爆大肚婆
呢個表會比較清楚少少。

呢張圖係錯嘅prometheus 片尾由engineer爆出嚟個隻係叫Deacon
唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

正確。好似狼同狗咁,2種好似但不同的物種
唔知P2會唔會講上集隻Deacon生活成點
呢個表會比較清楚少少。

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

變左毒撚囉,成個星球得佢一隻
呢個表會比較清楚少少。

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

可能david接左佢過去paradise 呢
呢個表會比較清楚少少。

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

可能david接左佢過去paradise 呢

應該唔會啦 佢個陣得個頭點接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞