異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
戲飛要一舊水
咁其實alien係應該好早之前已經出現既物種定咩?
定係因為普羅事件先出現類似alien既野
avp就講n年前已經出現
因為如果唔係n年前已經出現,間公司就唔會去揾佢地
定係睇依套唔好駁返去avp??

avp 其實完全唔關 alien 系列事,只係當年 predator 2 結尾主角向 predator 隻飛船入面發現戰利品標本中有 alien 頭,之後先會發展到將 alien 同 predator 拉埋一齊黎做漫畫。

avp1/2格硬駁番落異形1都講得通既其實

Avp 電影版簡直係黑歷史

Avp 1有故事,不過個故事背景又唔夠普羅米修斯咁完整
Avp 2仲衰,冇故事,好似睇達哥打機咁。打機不特止,仲要畫面勁有問題,黑到乜都睇唔到

聽有人講話predator 4會link up落avp 2個尾,關Weyland公司事

avp 2 最後枝槍 賣關子
戲飛要一舊水

諗緊睇imax定2D好
戲飛要一舊水

諗緊睇imax定2D好

2d同imax差少少
我揀imax
戲飛要一舊水

諗緊睇imax定2D好

2d同imax差少少
我揀imax

me too,上次 p1 向 isquare imax 睇一開頭上空鳥瞰既 3d 已好震撼。
戲飛要一舊水

諗緊睇imax定2D好

2d同imax差少少
我揀imax

me too,上次 p1 向 isquare imax 睇一開頭上空鳥瞰既 3d 已好震撼。

上集我去左mega box睇IMAX 個3D正到
但今集 imax 竟然得 2d。

本身套戲冇3d

本身套戲冇3d

本身套戲冇3d

以為有3D添
點解異形劇本d crew 都好烏合之眾咁
咁快錢既公司 應該似starwars d人掛

因為主角唔係佢地

因為主角唔係佢地

占士法蘭高應該好快死

佢地無諗過遇到既生物會攻擊人類
只會話因為做研究/歷史 去果個星球 無惡意

本身套戲冇3d

以為有3D添

無3D咪仲好, 3D根本係垃圾, 既昆多你幾十蚊, 又要戴眼鏡, 戴左仲要暗左一半, 痴燃線

佢地無諗過遇到既生物會攻擊人類
只會話因為做研究/歷史 去果個星球 無惡意

屌 會唔會係咁 我係醫院做野 對住d know bactetia 都strict 到仆街
岩岩睇返 普羅 個geologist 同biologist 同我係london. 行街見到d 古惑仔無分別
Sir 今次人物制定好d la
Alien 1 都好d 礦工
Alien 2 marine 都勁無紀律 搵個實戰都無去挑

Alien 2 (Aliens) 公司有心架
你估公司真係去滅蟲咩

唔係好明。點解會由人身上爆異形

記得上集 係女主生左隻八爪魚

隻八爪魚同工程師交配先出異形
之前睇過一套動畫 異形打鐵血
打完鐵血異形之後最終boss打Queen

有無巴打記得咩名

根據預告,個宿主咪踩中左受感染既蘑菇
之後蘑菇噴左d黑水,經空氣入左宿主隻耳到

咁黑水就係萬惡根源,點親佢都冇好野架啦
睇佢又變d乜

上集女角如果唔係靠部手術機隻野最後一樣都係破肚而出,但呢一隻同一般 facehugger 一樣都要靠受體寄生異形,但前者同一般 facehugger 唔同係佢唔係卵生,而且佢亦會生長,所以呢點我都想知道。

不嬲都係身上爆異形
由第一集開始已經係
隻八爪魚係喺工程師體內產卵
唔係交配
屌,你幾年級?

咁點解上集女主唔係生異形 係八爪魚
同幾多級有乜撚野關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞