異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike

嘩屌 好撚正
首先 P1既壁畫已經有異形

有可能 工程師已經成功整出異形

另外P1 一開始工程師飲黑水分解
佢係飲落肚
可能身體接觸 同直接飲落肚有唔同結果

總之佢一定要解釋下太空船D蛋點黎

David係咪諗仆你個街毀滅地球呀嗱,而家就黎滅左你先。

但又好無咁簡單

係佢想報仇,順便做下實驗

同你班工程師 玩到大哂你冷
咁集冇第1集個女主角?

有出現到,之前既預告片都有佢
咁集冇第1集個女主角?

有出現到,之前既預告片都有佢

落完黑水 隻牛角包又會自炒 係故意彼人攻擊 入場睇先知發生咩事

Alien 最初個設計係人頭骨果個樣
後尾改番做呢加個樣
戲飛已買 尖沙咀imax 今個月捱麵包

好似 110定 150
呢度多數人係咪睇imax
唔知戲院有無換海報活動,想拎返屋企j

好似 110定 150

上集普羅米修斯都係睇imax 開頭有架飛船影經過過片大地幾正
仲有我覺得成個海軍陸戰隊根本係on9

架降落船竟然冇生物探測到有異形入侵仲打開艙門

明明ripley爆晒料異形有咩料到

班友仲妄想仲有生還者係發電站
一早用導彈啦
又唔著d抗腐食既防具
得d武器勁

成隊野業餘級數
仲廢過現代美軍

不如又研究埋點解星河戰隊可以響太空周圍去
但啲槍咁撚垃圾

一講起星河1 就即刻諗起果埋大送兵之戰

好似 110定 150

上集普羅米修斯都係睇imax 開頭有架飛船影經過過片大地幾正

個配樂同果陣震撼感覺

優先場有海報 大部份訂飛都送

優先場有海報 大部份訂飛都送

我買左10號三張imax都冇既

isquare
首先 P1既壁畫已經有異形

有可能 工程師已經成功整出異形

另外P1 一開始工程師飲黑水分解
佢係飲落肚
可能身體接觸 同直接飲落肚有唔同結果

總之佢一定要解釋下太空船D蛋點黎

P1工程師飲個杯明顯不同於故事入面既黑水啦

成個骨灰罈

好似 110定 150

識貨,仲要係 3d,超好 j。
見到班工程師冚家鏟真係大快人心
xenomorph figure 係有eye socket
咁呢套普羅米修斯2係咪即係11號上個套黎?
咁呢套普羅米修斯2係咪即係11號上個套黎?

xenomorph figure 係有eye socket

海報個張 有少少似人 膊頭位咁明顯

https://holland.pk/zbfw7qgm
tv spot 有個好快閃shot
https://youtu.be/qL9fRG_C96A

walter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞