異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
幾時開始賣飛?

有得買啦

邊間
今朝香港站行去中環站勁多張異形大頭poster

朝早見到咁高清大頭真係好醒神

有冇圖 人地在外國

幾時開始賣飛?

有得買啦

邊間

IMAX

屌 我以為今個星期四上,點知係11號
今朝香港站行去中環站勁多張異形大頭poster

朝早見到咁高清大頭真係好醒神

岩岩見到 好靚
明珠重播未?
但普羅米修斯未播過

播過啦已經

重播1-2大機會d
突然之間係到諗,會唔會係博士落地見工程師,不過好快比工程師殺咗,大衛即時係船報仇,落黑雨。會唔會諗得太簡單
突然之間係到諗,會唔會係博士落地見工程師,不過好快比工程師殺咗,大衛即時係船報仇,落黑雨。會唔會諗得太簡單

不敢苟同。
如果今集聖約號係向 david 放黑水既係同一星球,而聖約號隊員向呢個星球發現工程師隻飛船內有異形卵,如果係屬 david 同一隻飛船既話,咁 d 異形卵係由邊個生產?另外當 david 放黑水前 shaw 仲係冬眠緊未醒過既話咁 shaw 之後會係點?
如果今集聖約號係向 david 放黑水既係同一星球,而聖約號隊員向呢個星球發現工程師隻飛船內有異形卵,如果係屬 david 同一隻飛船既話,咁 d 異形卵係由邊個生產?另外當 david 放黑水前 shaw 仲係冬眠緊未醒過既話咁 shaw 之後會係點?

有傳 shaw變左異queen

David玩到咁大 同佢兩公婆有仇

唔係話佢死左咩

得個狗牌 未見屍生死未卜係電影法則
無睇過最初個幾集,諗住淨係返睇普羅米修斯,睇唔睇得明最新呢集

唔係話佢死左咩

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦
我睇普羅米修斯,d人中黑水毒死左之後,個頭變長,身手又敏捷左,手手腳腳又變幼左,好重異形feel
Dr shaw 真係有可能變左異形

不敢苟同。

咁都俾你諗到

唔係話佢死左咩

哇咁爆
死女主角好唔異形喎

今集佢唔係主角啦
我睇普羅米修斯,d人中黑水毒死左之後,個頭變長,身手又敏捷左,手手腳腳又變幼左,好重異形feel
Dr shaw 真係有可能變左異形

當年雪糕厘米花半異形我已經接受唔到⋯

btw希望今集解釋下點解異形要食腦

我睇youtube d片話係從口度射精入去交配
無睇過最初個幾集,諗住淨係返睇普羅米修斯,睇唔睇得明最新呢集

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

冇睇過都要重溫返第一,二集,話哂廿幾年前既科幻經典之作

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

個人覺得1-4中第2集最好睇

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

個人覺得1-4中第2集最好睇

一集經典科幻驚悚

二集經典科幻動作

各有特色

簡單d講想睇人性真面目同睇人仆街都要睇返第一二集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞