異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
呢個表會比較清楚少少。

呢張圖係錯嘅prometheus 片尾由engineer爆出嚟個隻係叫Deacon
唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

正確。好似狼同狗咁,2種好似但不同的物種
唔知P2會唔會講上集隻Deacon生活成點

變左毒撚囉,成個星球得佢一隻

仲有好多異形蛇陪佢既
呢個表會比較清楚少少。

呢張圖係錯嘅prometheus 片尾由engineer爆出嚟個隻係叫Deacon
唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

仲有好多異形蛇陪佢既
呢個表會比較清楚少少。

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

仲有好多異形蛇陪佢既

咦,唔記得左呢 d 蟲,呢 d 蟲又究竟係點藕出黎,上集入面剩係講 d 黑水自已漏出黎後就有呢 d 生物,跟著轉左入人口後就冇下文。
呢個表會比較清楚少少。

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

仲有好多異形蛇陪佢既

咦,唔記得左呢 d 蟲,呢 d 蟲又究竟係點藕出黎,上集入面剩係講 d 黑水自已漏出黎後就有呢 d 生物,跟著轉左入人口後就冇下文。

原本係果個星球既原居民,勁細條既蚯蚓
普羅米修斯船員登陸,亂開d黑瓶,漏到滿地黑水
蚯蚓被黑水感染,進化成 Life Form (船長講)
變大隻左,及攻擊性,酸血防禦性,及回復性
簡單說就是異形化
呢到d會員好惡,唔記得劇情就叫人重睇
幾時整隻異形育成game俾人亂溝物種製造新品種

重睇啦屌

重睇啦屌

重喇!問

重睇啦屌

罰你睇五次

唔係xenomorph
係2隻唔同物種嚟

仲有好多異形蛇陪佢既

簡單說就是異形化

我冇諗到 d 蚯蚓係原居民,我以為係 d 黑水漏出黎之後衍生而成。

仲有好多異形蛇陪佢既

簡單說就是異形化

我冇諗到 d 蚯蚓係原居民,我以為係 d 黑水漏出黎之後衍生而成。

有機會d蚯蚓都係班工程師DNA分裂出黎既生物,姐係P1一開頭,not only became human

利申:9up,重睇左P1十幾次,最鍾意都係八爪魚吸撚著工程師果part

乜撚都問 基本野都唔撚知屌
David同工程師講左d咩而令工程師擰斷佢個頭?
會唔會因為咁,所以David想報復,殺曬d工程師?

David一直都係幫呀伯goole translate,提及"我制造左生命,我係神,神應該身生不身etc"
當時工程師望一望David就分左佢件,好大機會工程師唔認同呀伯係神/呀伯所做既生命,因為呢d野係佢地做開,而佢地創造左人類,講到尾工程師怕撚左人類
咁其實alien係應該好早之前已經出現既物種定咩?
定係因為普羅事件先出現類似alien既野
avp就講n年前已經出現
因為如果唔係n年前已經出現,間公司就唔會去揾佢地
定係睇依套唔好駁返去avp??

avp 其實完全唔關 alien 系列事,只係當年 predator 2 結尾主角向 predator 隻飛船入面發現戰利品標本中有 alien 頭,之後先會發展到將 alien 同 predator 拉埋一齊黎做漫畫。

avp1/2格硬駁番落異形1都講得通既其實

Avp 電影版簡直係黑歷史

Avp 1有故事,不過個故事背景又唔夠普羅米修斯咁完整
Avp 2仲衰,冇故事,好似睇達哥打機咁。打機不特止,仲要畫面勁有問題,黑到乜都睇唔到

聽有人講話predator 4會link up落avp 2個尾,關Weyland公司事

見到你講先岩岩搵一搵 原來第4集下年上 完全唔知佢拍緊
呢套應該睇4DX定IMAX2D好?

David一直都係幫呀伯goole translate,提及"我制造左生命,我係神,神應該身生不身etc"
當時工程師望一望David就分左佢件,好大機會工程師唔認同呀伯係神/呀伯所做既生命,因為呢d野係佢地做開,而佢地創造左人類,講到尾工程師怕撚左人類

有人話David根本就冇幫個阿伯翻譯,而係講/問佢自己想知道,追求既野
呢套應該睇4DX定IMAX2D好?

4dx 我真係一 d 興趣都冇。

最好睇番啦,特別一二集

雖然劇情上冇咩關係

冇睇過都要重溫返第一,二集,話哂廿幾年前既科幻經典之作

個人覺得1-4中第2集最好睇

一集經典科幻驚悚

二集經典科幻動作

各有特色

占爺肯出山就好

忙緊拍阿凡達

佢個集仲衰過第三舜覺得
阿凡達直情悶到訓

未聽過有人評過三好過二

冇睇過都要重溫返第一,二集,話哂廿幾年前既科幻經典之作

個人覺得1-4中第2集最好睇

一集經典科幻驚悚

二集經典科幻動作

各有特色

占爺肯出山就好

忙緊拍阿凡達

佢個集仲衰過第三舜覺得
阿凡達直情悶到訓

未聽過有人評過三好過二

第三集故事其實好麻麻,呢一集一衰打後好難再拍得好。
買左星期五IMAX
點解呢條trailer 同之前果條 睇落好似兩套戲咁
講緊上集個女主角同個機械人去左外星人星球
之後機械人報仇放黑水,第二班人黎到呢個星球見到大量異形?
但黑水加外星人唔係=人類咩

有人話David根本就冇幫個阿伯翻譯,而係講/問佢自己想知道,追求既野

佢講乜根本冇人知 講左d唔知乜野激嬲左人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞