異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
呢段既開頭似唔似 david 放完黑水之後?

https://youtu.be/5Z2zzeNn1Jc

原來黨巴你都鐘意異形系列

啱先重睇異形3同4,我發樓上個YOUTUBE封面隻係異形4女主燒個LAB個時出現過

lab基因複製 不過好多失敗品
今集異型只係2B級,係咪即係deadpool仲血腥過異型?

Dead pool 唔係純粹血腥?
定 人殺人 同 怪獸殺人個審法唔同?

因為dead pool有粗口

異形trailer 都係fuck fuck 聲
睇返原來兩套都係R rated
係唔知點解香港變左2B
呢段既開頭似唔似 david 放完黑水之後?

https://youtu.be/5Z2zzeNn1Jc

原來黨巴你都鐘意異形系列

h.r giger 忠實 fans。
其實班工程師都幾搞笑下

埋個地雷炸自己
點解咁隔住隔住咁拍

偷拍現場
有冇人有睇台灣某youtuber總共二十集嘅普羅米修斯深度分析

係唔知點解香港變左2B

deadpool唔係有露點咩
今朝香港站行去中環站勁多張異形大頭poster

有冇人有睇台灣某youtuber總共二十集嘅普羅米修斯深度分析

一開始有 但之後個啲未得閒睇

誰不重要,頭個十回好d
之後越來越偏

朝早見到咁高清大頭真係好醒神

有冇圖 人地在外國

有冇圖 人地在外國

冇影到, 但就係呢張圖加D字再好高清咁樣
http://lollymoment.com/wp-content/uploads/2017/03/%E6%96%B0%E7%A8%AE%E3%80%8C%E7%95%B0%E5%BD%A2%E3%80%8D%EF%BC%81%E3%80%8A%E7%95%B0%E5%BD%A2%EF%BC%9A%E8%81%96%E7%B4%84%E3%80%8B%E6%9C%80%E6%96%B0%E6%B5%B7%E5%A0%B1%E5%8F%8A%E9%A0%90%E5%91%8A%E7%89%87%E6%9B%9D%E5%85%89-1.jpg
明珠重播未?
但普羅米修斯未播過

係唔知點解香港變左2B

deadpool唔係有露點咩

Deal poop 係低俗笑話,粗口,血腥,裸露
異型最多咪血腥

有冇圖 人地在外國

冇影到, 但就係呢張圖加D字再好高清咁樣
http://lollymoment.com/wp-content/uploads/2017/03/%E6%96%B0%E7%A8%AE%E3%80%8C%E7%95%B0%E5%BD%A2%E3%80%8D%EF%BC%81%E3%80%8A%E7%95%B0%E5%BD%A2%EF%BC%9A%E8%81%96%E7%B4%84%E3%80%8B%E6%9C%80%E6%96%B0%E6%B5%B7%E5%A0%B1%E5%8F%8A%E9%A0%90%E5%91%8A%E7%89%87%E6%9B%9D%E5%85%89-1.jpg

出figure 未
幾時開始賣飛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞