異形出新trailer 冇人講

698 回覆
30 Like 0 Dislike
同之前 d trailer 內容好唔同。

倒曬D樽落去
預告有好多黑水樽掉落地面

應該係去左工程師家鄉,shaw同david搗亂玩黑色液體,成個星球滅團........ 聖約號來了

其實點解要玩野 話曬都係d 工程師係佢地既造物主 點解唔問清楚咩事先

異形系列D機械人 唔係不嬲都傻傻地既咩

Btw, Ridley Scott 話之後會有套alien awakening
時間線係Prometheus covenant 中間
唔知係咪老濛左9up

大把異形idea難產
例如套alien 5

一直等緊alien5(3)
好想睇alien玩vr
啲工程師好暴力
啲工程師好暴力

所以人遺傳左暴力囉

應該係去左工程師家鄉,shaw同david搗亂玩黑色液體,成個星球滅團........ 聖約號來了

其實點解要玩野 話曬都係d 工程師係佢地既造物主 點解唔問清楚咩事先

Ridley Scott親口講咗話engineer唔係人類造物主啦
有higher beings 係人類同engineer共同造物主
Enginner由一開頭發現人類就係想滅絕人類
所以而家david (我估) 為咗成個human race決定先滅絕engineer
幾時開始賣飛, 要第一日即睇

利申:普羅第一日睇
係咪上集女主黎?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLaevYn4ZK-Wjwta2pz_kU5C7hKktVDWk3

睇哂 佢講既野唔係一般人諗到出黎
今集係咪會有異形出場先
啲人話《普羅米修斯》好睇
但我睇睇吓覺得悶 無睇晒成套
利申:異形Fans 翻煲好多次
如有興趣睇得好深入既,
可以去youtube 睇番誰不重要既詳細分析。
今集係咪會有異形出場先

屌你有無睇上次個trailer
如有興趣睇得好深入既,

呢個真係痴咗線 拍咗好撚多條片
如有興趣睇得好深入既,

呢個真係痴咗線 拍咗好撚多條片

講到已經唔再關事
今集係咪會有異形出場先

冇異形出現就悶,咁你只係鍾意D異形,,唔係鍾意個故事
仲話FANS

Ridley Scott親口講咗話engineer唔係人類造物主啦
有higher beings 係人類同engineer共同造物主
所以而家david (我估) 為咗成個human race決定先滅絕engineer

點解釋其中一個engineer食黑水為地球帶黎生命

點解釋其中一個engineer食黑水為地球帶黎生命

個度好似唔係地球嚟 係paradise
今集係咪會有異形出場先

屌你有無睇上次個trailer

上次 上面
陣間去睇返《普羅米修斯》先
老闆 經理都唔喺公司
係接住普羅米修斯落?定我miss咗集
今集係咪會有異形出場先

仲話FANS

我咪話係異形Fans
Btw真心鍾意 以前曬咗好多相異形相嚟收藏 畀阿媽話我變態
今集係咪會有異形出場先

仲話FANS

我咪話係異形Fans

異形頭係男人鳩
facehugger個底係女人西
難怪你阿媽話你變態
係接住普羅米修斯落?定我miss咗集

時序係 普羅 > 覺醒(未拍)> 聖約
今集係咪會有異形出場先

仲話FANS

我咪話係異形Fans

異形頭係男人鳩
facehugger個底係女人西
難怪你阿媽話你變態

女人西伸碌鳩出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞