[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
如果峰峰個老豆有mon post
好想贈佢一句

唔識教 射落海 唔撚好生

你地兩公婆害咗個仔咋
好難想像再大d 峰峰會點

仲有個細佬
你老婆委屈咗三年都講得出
你自己點教仔咪自己受返囉
專家都睇得出個峰峰唔知打人唔啱
情緒又嚟得快
講真完咗呢個節目jeana都過返自己生活
但你個仔性格差脾氣差就係一世
怪jeana有咩用

峰峰大左真係會冇朋友
冇小朋友會鍾意同佢玩
有無人覺得viutv d真人show個 ending 都唔係剪得咁好 好似最尾飛得好快咁

成日好似完得太快
如果峰峰個老豆有mon post
好想贈佢一句

唔識教 射落海 唔撚好生

你地兩公婆害咗個仔咋
好難想像再大d 峰峰會點

打老竇老母囉, 好明顯.
有無人覺得viutv d真人show個 ending 都唔係剪得咁好 好似最尾飛得好快咁

係,其實個節目慢慢去都冇問題
唔使下下搞到虎頭蛇尾咁

明明個題材勁好,可以順住做落去
肯定佢剪走左勁多
喬喬
EE
千千
睿睿

睿睿好生性好乖仔

琴晚幫elva 抹鞋

我都好想幫Elva抹鞋
仲要開個ig,博廣告
喬喬
EE
千千
睿睿

睿睿好生性好乖仔

呢四個小朋友家教好好

西老豆同西老母個四個其實都唔差
你老婆委屈咗三年都講得出
你自己點教仔咪自己受返囉
專家都睇得出個峰峰唔知打人唔啱
情緒又嚟得快
講真完咗呢個節目jeana都過返自己生活
但你個仔性格差脾氣差就係一世
怪jeana有咩用

局外人唔知峰峰嘅性格!
也不清楚背後為什麼峰峰會討厭jeana
認識佢的人都知道佢人見人愛!

稿都幫佢度埋啦 拎去洗啦
elva 好撚正

完全係gfable 老婆able

係,其實個節目慢慢去都冇問題
唔使下下搞到虎頭蛇尾咁

明明個題材勁好,可以順住做落去
肯定佢剪走左勁多

viu tv始終都係BB 要加把勁
如果個保母係一開始hea做,峰峰話要啲咩就比咩咁峰峰就會好鍾意呢個保母

呢樣真 屋企縱開
你對佢cool少少 佢都唔慣
仲要ceci christy inez都係就晒細路 陪玩
咁梗係痴你啦
係jeana elva有話過細路
個老豆都知係難教...佢都冇特別怪JEANNA...淨係屌過一日JEANNA冇睇住鋒鋒...(屌得岩)

而JEANNA一開始都係有心湊...但之後見咁難搞都唔哂氣同你慢慢教啦...

而途中唔知邊件事搞到鋒鋒好唔鐘意JEANNA...所以就成日打佢
佢老豆老母一定係話自己個仔唔鍾意佢打佢係有原因咖
但唔鍾意然後會咁慣常咁郁手打人就另一回事啦
個老豆都知係難教...佢都冇特別怪JEANNA...淨係屌過一日JEANNA冇睇住鋒鋒...(屌得岩)

而JEANNA一開始都係有心湊...但之後見咁難搞都唔哂氣同你慢慢教啦...

而途中唔知邊件事搞到鋒鋒好唔鐘意JEANNA...所以就成日打佢

個峰峰連醫生(口講) 魚 老豆都會打

個峰峰連醫生(口講) 魚 老豆都會打

自少唔教, 由得佢打 梗係咁啦.

到依家都無話佢.
其實係咪呀爸呀媽都比佢打慣
喬喬
EE
千千
睿睿

睿睿好生性好乖仔

呢四個小朋友家教好好

西老豆同西老母個四個其實都唔差

睇完早嗰幾集老母講心底話嗰度,我就覺得西老母除咗個樣西啲之外,其實內心同佢哋兩個差唔多

我好肯定係
其實真係好痴線, 又畫巫婆又話自己sad 唔開心

究竟燕煎娜做左d 乜會令峰峰咁撚唔鍾意佢

p.s 峰峰濕鳩就一定架喇, 但2歲人仔可以咁憎一個人當中一定有原因
成個show最少出鏡反而係車房老細

我好肯定係

同埋肯定平時見佢打人都無話佢.

根本個細路一唔鍾意就打
頭先響機場都打左佢老豆幾野啦

我好肯定係

佢地覺得咁係醒嘅表現,活潑姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞