[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
Jenna到最係hea照顧,但你睇下自己教左個幾「活潑」嘅仔出黎,打人都鬧唔阻止,當好笑當好玩,佢見你笑咪係鳩咁打。

活潑唔等於打人
但打人一定等於冇家教

瘋瘋老母加油啦 千其唔好教呀
要佢留住呢份活潑
等佢上到小學中學俾人排斥
老母再同佢出頭 做一世裙腳仔有咩所謂

其實瘋瘋係咪有d過度活躍症feel

父母唔肯面對現實?
峰峰老母真係痴線 自己生出離 憑咩講屈委?咁屈委就唔好生第二件啦
真係好冇家教 連基本尊重人都唔識
[quote][quote]

咩理論黎
你覺得佢平時好聽媽咪話?
佢老豆講到明委屈呀 即係平時都係咁啦

你咁講姐係jeana自己想搞到個細佬唔鐘意自己? 對佢黎講有咩著數

其實你係咪瘋瘋老豆

姐係jeana一早知煮啲新嘢比佢食就會放脾4咁勁?

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
人地講明佢仔唔食飯要食粉類
你又係咁逼佢食佢咪發脾氣囉
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食
峰峰老母真係痴線 自己生出離 憑咩講屈委?咁屈委就唔好生第二件啦

屌 幫你睇幾日等你有得去旅行
仲要求人地係專業托兒服務
當正人地呀四咁
煎娜係差 但都好過呢個港女老母

個組合岩曬啦
好搭好
西搭西

屌 幫你睇幾日等你有得去旅行
仲要求人地係專業托兒服務
當正人地呀四咁
煎娜係差 但都好過呢個港女老母

條死港女老母講到 佢係比緊錢請左一個咁差既保母返離咁 其實自己咪又係貪有得去旅行
有無人覺得 蘇麗珊句hello好正

諗住突登上黎留呢個言
我覺得西老母都幾慘 有條件正常都想比多啲嘢班小朋友 不過如果我係佢我會全部學同一樣嘢 咁就可以一齊學 而家咁樣 攰自己又攰小朋友

反而峰峰阿媽真係 其實一開始未睇峰峰 見佢阿媽講野都知條八婆煩 後尾仲好似話其實係有請工人

諗住突登上黎留呢個言

邊句

諗住突登上黎留呢個言

邊句

一見到細路句hello啊
頭先沖沖下涼把聲自動浮左上黎
如果個保母係一開始hea做,峰峰話要啲咩就比咩咁峰峰就會好鍾意呢個保母

唔會架 佢一開始話想要蛋撻 jeana 買左
但佢最後都唔食既
QE 聽人都唔知道發生乜事
QE 聽都唔知道發生乜事

上次星球有13月之後唔知q定e拉住佢唔俾走 睇到勁心噏
點解唔拍埋佢地接放學去機場
同埋cobel之前好強調Jeana 淨係見過佢細仔個幾鐘既⋯佢唔係真係咁放心擺低一個1歲都唔知夠唔夠既細路俾人照顧同拍野呀?
人地西瓜仔都留係屋企俾長老睇住咋
同埋cobel之前好強調Jeana 淨係見過佢細仔個幾鐘既⋯佢唔係真係咁放心擺低一個1歲都唔知夠唔夠既細路俾人照顧同拍野呀?

又唔係真係日日係屋企 點照顧啲BB仔呀
Cobol真係辣殺

因為西瓜仔第一日之後發燒
本身有預備bb床的

上次星球有13月之後唔知q定e拉住佢唔俾走 睇到勁心噏

個一個好似係Q

諗住突登上黎留呢個言

邊句

第一集?

本身有預備bb床的

佢第一日話發燒
西老母仲要覺得係d褓母搞到佢發燒

本身有預備bb床的

佢第一日話發燒

好彩 Oscar 手冊抄少咗幾份功課西老母無賴落 Christy and Inez

如果唔到賴,eq 差少少都 handle 唔到個西老母

本身有預備bb床的

佢第一日話發燒

好彩 Oscar 手冊抄少咗幾份功課西老母無賴落 Christy and Inez

如果到賴,eq 差少少都 handle 唔到個西老母
話咩賤娜係鏡頭後做乜無人知 然後打一大篇野
好心你係自情人仕爆料就爆料 唔係根本同鳩噏無分別

諗住突登上黎留呢個言

邊句

第一集?

一見到其他細佬就會有hello架喇 可以睇下前日嗰集有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞