[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike

細細個都有女拖

仲唔係人生大贏家!!!!?

老豆做醫生,自己係暖男,邊有得輸
呢套野真係幾好睇
ceci個part搞到我流馬尿

係真係會準時開電視睇
連exam都唔溫

我聽日要考econ都照睇直播

細細個都有女拖

有女,老豆係醫生,個樣唔差
不得了
西老豆最後都有叫啲仔女多謝姐姐幾日嘅照顧感覺上好左少少
jeana個part好尷尬

細細個都有女拖

遺傳埋老豆啲風趣幽默
呢套野真係幾好睇

小朋友唔捨得 Ceci, Ceci 都唔捨得小朋友.

開頭無諗過ceci會咁有heart

我無睇之前, 唔知佢點同D小朋友相處,

淨係睇到呢集 小朋友唔捨得佢喊晒, 佢自己又喊晒巳經知.

Ceci 喊都係因為唔捨得D小朋友.

另外觀察到 紛紅色衫個大小小女孩成日攬住 inez, 應該都係好好關係.

小朋友唔識呃人.
呢套野真係幾好睇

另外觀察到 紛紅色衫個大小小女孩成日攬住 inez, 應該都係好好關係.

小朋友唔識呃人.

但送洗手液果下真係

同埋阿媽認錯加返佢分
肯當住對方面認錯唔易架
初時覺得Rainbow係嗰啲八婆
點知係就係有少少八婆 但睇落應該幾隨和幾好相處
同埋又好搞笑
呢套野真係幾好睇

係真係會準時開電視睇
連exam都唔溫

我聽日要考econ都照睇直播

Same喎
呢套野真係幾好睇

小朋友唔識呃人.

但送洗手液果下真係

7到唔敢見人
乜都差d 果家
真係笑死

同埋阿媽認錯加返佢分
肯當住對方面認錯唔易架

呢樣真係讚返,好過cobol到而家仲喺ig打飛機
呀KIT同達達個家都好有心

整既禮物有心機...呀KIT又隨時隨地買野比CECI

同埋阿媽認錯加返佢分
肯當住對方面認錯唔易架

不過冇送禮物同洗手液點都柒架喇

同埋阿媽認錯加返佢分
肯當住對方面認錯唔易架

啱呀 西老豆係老母面前都讚返姐姐之後好準時
尾聲都仲要見到西老豆西老母錫多下

恐怖片
有冇人今集cap左海之子既圖
我決定封海之子為男神
屌 我老母係到睇mind hunter 垃圾
我轉台嚟呢到俾佢睇d warm既野 話哂就嚟母親節 想借呢個節目另一個方式多謝佢姐
你老味 佢鬧到我狗屎咁 話我要睇馬明呀 出面咪有電視囉妖 咁樣
仲要我睇到ceci果part流左兩滴眼淚 俾佢小柒男人老狗喊乜
真心灰左
呢套野真係幾好睇

小朋友唔識呃人.

但送洗手液果下真係

邊個送洗手液比邊個 ?
初時覺得Rainbow係嗰啲八婆
點知係就係有少少八婆 但睇落應該幾隨和幾好相處
同埋又好搞笑

開頭覺得佢mk
但睇返原來得26歲又冇咩
阿kit好好,除咗買禮物會買埋助手嗰份,仲會畀QQ攬住Ceci姐姐,之後先攬媽媽,咁嘅胸襟唔係人人有,如果係我我估我會呻晒醋
而ceci又會完咗節目再約返佢兩個
我決定封海之子為男神
我轉台嚟呢到俾佢睇d warm既野 話哂就嚟母親節 想借呢個節目另一個方式多謝佢姐
你老味 佢鬧到我狗屎咁 話我要睇馬明呀 出面咪有電視囉妖 咁樣
仲要我睇到ceci果part流左兩滴眼淚 俾佢小柒男人老狗喊乜
真心灰左

又真係幾灰
我決定封海之子為男神
真心灰左

你阿媽
我決定封海之子為男神
真心灰左

你阿媽

阿kit好好,除咗買禮物會買埋助手嗰份,仲會畀QQ攬住Ceci姐姐,之後先攬媽媽,咁嘅胸襟唔係人人有,如果係我我估我會呻晒醋
而ceci又會完咗節目再約返佢兩個

仲講咗一句攬ceci姐姐啦媽咪以後都有得攬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞