[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
我抄左賤鄉姐姐牌 人細鬼大

搞成個禮拜最大成就係抄咗賤娜牌,寬容晒

Christy就成個禮拜係佢隔離嗲佢丶求佢,佢有機會就上去抄其他姐姐牌、瞓係Jeana到

覺唔覺抄到牌之後成個態度變晒

Christy話大佬都有抄佢牌

Christy就成個禮拜係佢隔離嗲佢丶求佢,佢有機會就上去抄其他姐姐牌、瞓係Jeana到

Christy話大佬都有抄佢牌

返到學校威啦,咁多靚姐姐電話

緊係啦, 屌你老母,
怕夠未呀, 日又拍夜又拍, 七日裡面總算有d收穫.
但肥仔真係太喉琴
感覺上oscar大個之後會係個好仔
宜家只係反叛期
好多事專登唔咁順灘
Jeana hea唔hea湊一回事啦
最起碼頭兩日都有俾心機 但遇著峰峰呢種小朋友真係會心淡同唔想理佢
後面專家都有話峰峰本身情緒係比起其他小朋友敏感
其實佢老豆老母想幫佢真係應該帶佢check下係咪有其他問題先會咁
一味死撐話自己個仔其實好乖咪盞令人更反感
舊登有爆christy整容拜金

Details please

緊係啦, 屌你老母,
怕夠未呀, 日又拍夜又拍, 七日裡面總算有d收穫.
但肥仔真係太喉琴

喂你當依家係期間限定七日合宿
依家唔豁出去唔通等夠16定18歲喜愛夜蒲第99集出呀?

我又明佢心態喎
宜家只係反叛期
好多事專登唔咁順灘

見佢就阿妹去食自助餐,又主動照顧峰峰,覺得佢本性唔差,係畀老豆老母迫得太緊先咁反叛
宜家只係反叛期
好多事專登唔咁順灘

見佢就阿妹去食自助餐,又主動照顧峰峰,覺得佢本性唔差,係畀老豆老母迫得太緊先咁反叛

我覺得係中二病太嚴重o者
青春期細路係咁
宜家只係反叛期
好多事專登唔咁順灘

其實大佬同西老豆好似 都係對自己人好好西出邊人面
反而覺得Jada 好難煩 成日扮晒野禁款
就快播最後一集喇...
:(

但睇得出佢對細路仔真係有愛心喎
其實4個爸爸既職業係乜
宜家只係反叛期
好多事專登唔咁順灘

主動照顧峰峰真係
其實4個爸爸既職業係乜

Vincent : 廣告導演
達達:社工
西老豆:車房老闆
海子之:某政府醫院醫生
呢四個家, 無一家係無家底. 如果有全職2, 我想睇多D平凡的家庭呀

無家底又點負擔個老婆唔洗做嘢

呢四個家, 無一家係無家底. 如果有全職2, 我想睇多D平凡的家庭呀

太平凡又無話題,今次就係有啲特別個案viutv個fb先咁熱鬧

唔似有
感覺 海之子同達達成家既感覺都好好
vincent可能太寵個仔 /個仔真係有問題
最後個家 只可以話 佢d仔女好可憐

唔似有

本身我覺得Cobal 幾靚媽feel
但睇睇下原來係港媽
佢打扮出去行街果幾集真係以為自己大明星咁
好撚有自信
同埋講野個鼻向天的
好hill 張咁

有d 過份自信自命不凡的感覺

不過算啦
人地細路人地事
講咁多次邊個對邊個不對都冇乜意思

其實套野我都係想睇d 女...
有冇方法剪到淨係得倪晨曦?

自己剪

呢個樣好賓賓feel...

邊度似?

172cm
本身我覺得Cobal 幾靚媽feel
但睇睇下原來係港媽
佢打扮出去行街果幾集真係以為自己大明星咁
好撚有自信
同埋講野個鼻向天的
好hill 張咁

有d 過份自信自命不凡的感覺

不過算啦
人地細路人地事
講咁多次邊個對邊個不對都冇乜意思

其實套野我都係想睇d 女...
有冇方法剪到淨係得倪晨曦?

自己剪

呢個樣好賓賓feel...

邊度似?

172cm

邊度有咁正嘅賓賓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞