[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
話咩賤娜係鏡頭後做乜無人知 然後打一大篇野
好心你係自情人仕爆料就爆料 唔係根本同鳩噏無分別

會唔會係簽左咩文件嗰啲所以唔俾講太多
姐係jeana一早知煮啲新嘢比佢食就會放脾4咁勁?

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
人地講明佢仔唔食飯要食粉類
你又係咁逼佢食佢咪發脾氣囉
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食[/quote]

咩呀jeana第一日咪煮左粉類 不過係有其他餸咋嘛[/quote]
飯同粉係比喻黎

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食[/quote]

咩呀jeana第一日咪煮左粉類 不過係有其他餸咋嘛[/quote]

第一日佢有食同果時對jeana都唔太反感
之後jeana栗子炆雞同煲魚湯
咁你知個細路係唔食呢d
咁又點解要煮呢
佢唔食你又捉住佢
結果出黎鏡頭就係個小朋友扭計
同埋真係唔係好岩小朋友食
峰峰係曳打人係唔岩
不過佢係鏡頭前咁癲唔係無原因
西老母後期好好多啦
番到黎都同jada出左一日街
雖然都係行程好密
不過都扺讚喇
西老豆就真係西爆
不過應該好錫老婆仔女

癡線特登用心煮餐好既都要話人show off
仲要講到峰峰唔肯食佢煮既野係冇錯咁[/quote

依家分明係小朋友平日冇家教
話唔岩食就唔食 依d咩理論黎
咪叫寵壞囉
你仲期待人地七日就可以改變到?
作為觀眾都睇得出煎拿已經好忍佢

咩理論黎
你覺得佢平時好聽媽咪話?
佢老豆講到明委屈呀 即係平時都係咁啦

你咁講姐係jeana自己想搞到個細佬唔鐘意自己? 對佢黎講有咩著數

會唔會諗得太多
[member] 講既係咁多 唔好估我 唔係員工唔係父母都可以知好多野既 log out 先 [/member]

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食

第一日佢有食同果時對jeana都唔太反感
之後jeana栗子炆雞同煲魚湯
咁你知個細路係唔食呢d
咁又點解要煮呢
佢唔食你又捉住佢
結果出黎鏡頭就係個小朋友扭計
同埋真係唔係好岩小朋友食
峰峰係曳打人係唔岩
不過佢係鏡頭前咁癲唔係無原因[/quote]

撚知你個細路咁痴線
一見到唔啱心水就發癲
人地千千有日被迫食yogurt咪又照食
嗰位巴打一係就爆鏡頭後嘅野啦
如果唔係真係冇咩討論空間
嗰位巴打一係就爆鏡頭後嘅野啦
如果唔係真係冇咩討論空間

橫掂爆開就爆埋落去
個小朋友係曳
但咁憎煎娜實有原因
其實千千老母都有野做,做美容專欄
扮知情人士係到9up

根本只係得倪晨曦有同房訓
Christy同inzes有自己房+佢地個family間酒店房得3張床(妹妹自己一張, 哥同細佬拍埋做張大床一齊訓)
Cicie個到兩個妺妹間房得兩張床兩個妹妹各佔一張(係一齊訓嘅就兩姊妹同床cicie自己訓一張啦)

大人唔會同小朋友同床訓因為好危險所以唔冼兜啦

自己留意下叫起床個啲footage啦

唔睇哂咁多集都差啲俾你昆勁咗
扮知情人士係到9up

Christy同inzes有自己房+佢地個family間酒店房得3張床(妹妹自己一張, 哥同細佬拍埋做張大床一齊訓)
Cicie個到兩個妺妹間房得兩張床兩個妹妹各佔一張(係一齊訓嘅就兩姊妹同床cicie自己訓一張啦)

Ceci
真心講句 個真人show其實都幾成功
睇到屌哂咁多老母
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
見到佢真係披頭散髮咁叫醒佢地
趕到頭都唔梳鳩紮算
BTW
尋日見到倪晨曦帶呀b 落一級果時大脾肉dun 左一dun

有d 減左分

都係好正
加埋佢講野慢笑容自然
真係好溫柔咁好溶化人
佢老豆老母一定係話自己個仔唔鍾意佢打佢係有原因咖
但唔鍾意然後會咁慣常咁郁手打人就另一回事啦

莫非峰峰連爸爸都唔鐘意

爸爸hea湊
爸爸係鏡頭後做左啲乜 心照啦

唔準你咁講呀一間cobol委屈
點都好,峰峰好順手咁打老豆,老豆好似打慣咗咁,話都唔話下佢,已經好大問題。
扮知情人士係到9up

突破盲腸
扮知情人士係到9up

突破盲腸

擺到明係瘋瘋老豆d打手(或真身)
見到唔對路即刻帶頭盔
[quote]

癡線特登用心煮餐好既都要話人show off
仲要講到峰峰唔肯食佢煮既野係冇錯咁[/quote

依家分明係小朋友平日冇家教
話唔岩食就唔食 依d咩理論黎
咪叫寵壞囉
你仲期待人地七日就可以改變到?
作為觀眾都睇得出煎拿已經好忍佢

咩理論黎
你覺得佢平時好聽媽咪話?
佢老豆講到明委屈呀 即係平時都係咁啦

依家都唔知係食野問題啦
好似醫生媽咪咁
會特登整跌個孫最鐘意既野
等佢諗辦法解決
依d咪叫識教囉
而唔係唔鍾意食飯 好啦 以後就晒食粉算
咁第日學校淨係煮飯咁點?
我唔認為煎拿識教(佢擺到明溝仔咁溝 睇下佢同oscar就知)
但係永遠就晒細路 好快出事
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
趕到頭都唔梳鳩紮算

唯獨峰峰只係入過煎娜間房訓一次
其他藝人都係一齊訓呀 一齊同一間房訓都夠啦
煎娜冇呀嘛
定你想 Oscar 同Christy 同床訓? 諗下都咸濕
扮知情人士係到9up

睇番原來第一日係煮粉
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
趕到頭都唔梳鳩紮算

唯獨峰峰只係入過煎娜間房訓一次
其他藝人都係一齊訓呀 一齊同一間房訓都夠啦
煎娜冇呀嘛
定你想 Oscar 同Christy 同床訓? 諗下都咸濕

你知不如你講多d喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞