[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
睇住連登仔由一開頭不停狙擊閪老豆老母 去到依加狙擊峰峰
我覺得應該係 Jeana 成日捉住峰峰, 話呢樣唔準, 嗰樣唔得
個細佬可能就係咁樣好反感
成個show最少出鏡反而係車房老細

大佬...佢塊面西到咁...工作人員都廢事拍你受你氣啦...影下其他唔好
其實真係好痴線, 又畫巫婆又話自己sad 唔開心

究竟燕煎娜做左d 乜會令峰峰咁撚唔鍾意佢

p.s 峰峰濕鳩就一定架喇, 但2歲人仔可以咁憎一個人當中一定有原因

畫得畫咁樣表達真係好唔鐘意JEANA啦...
峰峰老豆都識話自己老婆三年受左好多委屈
咁即係佢地知自己個仔難搞又麻煩啦
仲要帶個咁麻煩既細路參加節目 都唔知博乜
最後jeana搞唔掂又要屌人, 又俾說話人地聽早知唔揀佢
收皮啦 對住鏡頭都講野咁唔大體 而且個仔你地父母都搞唔掂
唔係想一個岩岩識既外人會幫你湊得好好呀

最尾送禮物真係覺得峰峰勁討厭
搞到jeana勁尷尬 如果係我我會即刻喊出黎
一有禮物收就即刻笑即刻錫jeana
好唔掂囉 個畫面真係失禮死人
峰峰大個都仲係咁既話 實做好多羞家野失禮全家
即管將問題賴落其他人身上啦 第時有排你嘆
老豆話簡jeana貪佢成熟,但你嗰個唔成熟呢,點玩,jeana係要配oscar嗰D先有得玩

肯定係峰峰老竇老母問題
峰峰係睇人嚟恰

p.s 峰峰濕鳩就一定架喇, 但2歲人仔可以咁憎一個人當中一定有原因

工作人員教?
平常剩係識講no字
巫婆又咁撚難記
西老母雖然逼到啲細路好緊 但都可以話係太著重小朋友將來以展 先搞到佢哋full schedule

但個cobol臭閪老母真係好難頂 啲嘴臉好似欠咗佢咁 又扮晒嘢 轉個頭又搵d frd護航

峰峰係就係得意 但咁郁手郁腳打人 一定要屌
兩歲喇喎 都要學下咩叫尊重啦下話
俾個嘢都未識講嘅bb仔打到就話算啫
我覺得應該係 Jeana 成日捉住峰峰, 話呢樣唔準, 嗰樣唔得
個細佬可能就係咁樣好反感

elva姐姐都有話過千千講大話,千千呆完就無嘢,我諗個分別係平日大人係咪乜都就晒個小朋友囉
如果峰峰老豆老母平時唔會鬧佢教佢,佢梗係唔受jeana嗰套
個老豆都知係難教...佢都冇特別怪JEANNA...淨係屌過一日JEANNA冇睇住鋒鋒...(屌得岩)

而JEANNA一開始都係有心湊...但之後見咁難搞都唔哂氣同你慢慢教啦...

而途中唔知邊件事搞到鋒鋒好唔鐘意JEANNA...所以就成日打佢

佢老豆果晚都睇唔實自己個仔啦....
同埋果晚擺明係其他公司活動啦,唔通jeanna會咁唔比面唔去social,著高踭鞋咁幫你追仔?

大咗老竇老母比唔夠錢佢fing 咪即打囉, 有錢就錫翻.
究竟個晚jeana同峰峰發生咩事令佢性情大變

大咗老竇老母比唔夠錢佢fing 咪即打囉, 有錢就錫翻.

呢D叫自作孽
男人老狗成個八婆咁 係鏡頭前扮持平 實際就暗寸人 肉酸到

同海之子差好撚遠
如果個保母係一開始hea做,峰峰話要啲咩就比咩咁峰峰就會好鍾意呢個保母

呢樣真 屋企縱開
你對佢cool少少 佢都唔慣
仲要ceci christy inez都係就晒細路 陪玩
咁梗係痴你啦
係jeana elva有話過細路

4個入面最岩湊峰峰
Ceci>Christy>Inez>Elva>Jeana
Ceci會係幾個入邊最就佢嘅、Christy冇Ceci咁就啲細路,不過就會成日求下你呀 、Inez同Elva兩個就差唔多,不過Elva去湊湊峰峰一定會話佢同教訓佢多啲,同Jeana比只不過係會好有溫柔同耐性咁說教,所以Elva去湊峰峰,峰峰都一定會唔鍾意佢

峰峰屋企就到佢咁,連打啊爸,阿爸都笑晒口
可能煎娜話峰峰唔可以打人,你打我我唔睬你,走左去。峰峰已經覺得佢好衰
不過我諗峰峰都feel到煎娜唔錫佢既
兩歲要諗到又畫到巫婆真係唔簡單
Viutv員工教架?
如果jeana cobol係劇本set
都幾慘 破壞晒形象
人工會唔會多過其他人

肯定係峰峰老竇老母問題

但佢老豆老母完全唔覺自己咁寵法係有問題
係我既話打到佢飛起
唔跟開, 邊個係 cobol ?

有無圖 ?

有無圖 ?

峰峰老母

肯定係峰峰老竇老母問題

但佢老豆老母完全唔覺自己咁寵法係有問題
係我既話打到佢飛起

好肯定大咗佢地會自己受翻, sure.
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

有無圖 ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞