[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
唔跟開, 邊個係 cobol ?

有無圖 ?

峰峰老母

但係我唔知邊個係峰峰老母呢 ?

有無圖 ?

峰峰老母

上一頁post左圖
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

成日講到中間“發生左事”,真係好想知咩事喎

有無圖 ?

峰峰老母

你樓上已經有
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

可能嗰晚 Jeana 忍唔住鬧鑊勁
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

似係啦
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

我估都係

有無圖 ?

峰峰老母

有冇睇架 做完都唔知邊個峰峰老母
所以自己點講自己都無用,

大部份其他人點睇你先最實際.
最後一集先黎留言
其實峰峰果pair 賤娜可能好多抱怨
又湊得唔好咁 但我覺得都算係咁稱唔上好又未自差
個峰峰真係似比人寵到無大無細
又打人又盛 老豆幫佢刷牙都可以郁手郁腳
食野又要啲人千依百順成個大少咁
人仔細細就咁 佢老豆老母究竟點教佢
你睇下佢唔想返學就可以唔返
真係寵撚壞曬

有無圖 ?

峰峰老母

計到依家都係睇咗3, 4 集到咋, 好後期先睇.
究竟峰峰有幾憎賤娜
究竟有咩陰影
係咪賤娜彈佢jj

我估都係

我一日都鬧我啲學生幾鑊勁嘅
但佢地都好鍾意我
其實你係真心對佢好 佢會知嘅
未有感情基礎係唔惡得架

有無圖 ?

峰峰老母

第一次睇見到綠色衫(應該係 christy) 咁靚既 ,

先有興趣想睇
最鍾意睇Elva 同Ceci
好sweet 見佢地玩得好開心

有無圖 ?

峰峰老母

先有興趣想睇

淨話睇到粉紅色衫嗰個好似同D小朋友關係幾好幾friend 咁.
最鍾意睇Elva 同Ceci
好sweet 見佢地玩得好開心

佢兩個好彩
湊啲細路都咁乖
咁細個就寵到咁 對父母仲要覺得冇問題 上樑不正下樑歪 到時個仔大個就自己受返

有無圖 ?

峰峰老母

先有興趣想睇

淨話睇到粉紅色衫嗰個好似同D小朋友關係幾好幾friend 咁.

粉紅色衫個保母叫咩名 ?
咁細個就寵到咁 對父母仲要覺得冇問題 上樑不正下樑歪 到時個仔大個就自己受返

仲有個細

很肯定, 個仔大咗對住出邊既人都有排佢自己受.

很肯定, 個仔大咗對住出邊既人都有排佢自己受.

個撚個都就你呀 ?

除非你好撚有錢, 靠錢等人擦你鞋.
如果峰峰老豆老母有睇呢個post
想同你講你個仔真係好得意

但點知係你地兩個生
Jeana幫你教仔
特別係個死mk老母 希望你峰峰大個都繼續打你

仲有個細

咁晚達達講嘅嘢係真

做佢老婆肯定係開心
四個家庭果個就逼到班細路好緊
咁細個個時間表仲慘撚過返工
想踢多陣波都要入紙申請
個大仔其實都成日唔交功課 講到好嚴重咁

Elva bb同cc就好彩啲
一個阿哥一個家姐生性
頭幾日都識錫住個妹
4隻都咁乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞