[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
成日話jeana一定係做過d乜我地睇唔到峰峰先會咁憎佢,其實小朋友尤其依d兩三歲嘅,佢地真係可以無原因/你個樣唔係佢杯茶/你無咁識同小朋友玩 而做出好憎你嘅行為。加上jeana係咁多工作人員面前又可以做到d乜呀?話佢hea湊 玩電話,真係灰咗先咁,佢又明白宜家無論佢做乜討好峰峰嘅野都無用,倒不如俾佢同其他人玩仲開心。聽到jeana開始同峰峰講"我究唔中意你,你去個到坐" 個d明顯已經心淡唔想討好佢,反而講反話想睇下峰峰會唔會對佢重拾興趣,可惜通常都無架啦。

想小朋友中意自己-->重複討好失敗-->心淡-->反話-->I don't give a fk~

P.s. 唔識同小朋友相處就係原罪
利申 自身經驗

啲細路學過邊啲嘢唔應該講
明知講左會令人傷心
都會特登講黎刺激你
-聽過啲細路被阿媽話完
大叫媽媽我憎死你
Oscar有拎jeana電話

講完好似冇講過野咁

講完好似冇講過野咁

要爆就爆多d啦 on9
有無人覺得 蘇麗珊句hello好正

講完好似冇講過野咁

講完好似冇講過野咁

比邊一個見到小朋友咁曳
邊個都冇心機啦
郁下就打人
阿爸係度都郁手郁腳
佢唔罵仲要笑笑口咁
有冇家教?

講完好似冇講過野咁

比邊一個見到小朋友咁曳
邊個都冇心機啦
郁下就打人
阿爸係度都郁手郁腳
佢唔罵仲要笑笑口咁
有冇家教?

講完好似冇講過野咁

講完好似冇講過野咁

比邊一個見到小朋友咁曳
邊個都冇心機啦
郁下就打人
阿爸係度都郁手郁腳
佢唔罵仲要笑笑口咁
有冇家教?

一行埋去就nonono唔好唔好唔好
講慣晒咁
仲邊有心機

講完好似冇講過野咁

如果我冇記錯 前兩集都有講vincent為左個show係特登請左7日假 咁既然個老豆自己緊張個仔所以請假 唔通夜晚酒店訓教都由煎娜同個仔訓 自己訓另一間房
定佢expect煎娜同佢一齊同瘋瘋三個訓

講完好似冇講過野咁

如果我冇記錯 前兩集都有講vincent為左個show係特登請左7日假 咁既然個老豆自己緊張個仔所以請假 唔通夜晚酒店訓教都由煎娜同個仔訓 自己訓另一間房

應該係啦
或者d爸爸夜晚會返屋企訓掛
海之子都日日係到

講完好似冇講過野咁

其實一睇就知就慣晒啦
第一日煮晒飯 一句no就唔食走去第二度玩
正常家教都知食飯要坐定定啦
明顯佢知道咁樣係work先會咁做
依d野邊有得呃

講完好似冇講過野咁

應該係啦
海之子都日日係到

海之子同elva姐姐瞓?

講完好似冇講過野咁

其實一睇就知就慣晒啦
第一日煮晒飯 一句no就唔食走去第二度玩
正常家教都知食飯要坐定定啦
明顯佢知道咁樣係work先會咁做
依d野邊有得呃

瘋瘋真係好無家教 宜咖唔教好佢 第時教唔番

講完好似冇講過野咁

應該係啦
海之子都日日係到

海之子同elva姐姐瞓?

Cobol係Instagram 話同Jeana 訓左一晚後先咁大轉變
會唔會係賤娜落左妝太似巫婆
或者真係賤娜同佢訓 佢驚無左媽媽 開始唔鍾意佢

癡線特登用心煮餐好既都要話人show off
仲要講到峰峰唔肯食佢煮既野係冇錯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞