[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
本身我覺得Cobal 幾靚媽feel
但睇睇下原來係港媽
佢打扮出去行街果幾集真係以為自己大明星咁
好撚有自信
同埋講野個鼻向天的
好hill 張咁

有d 過份自信自命不凡的感覺

不過算啦
人地細路人地事
講咁多次邊個對邊個不對都冇乜意思

其實套野我都係想睇d 女...
有冇方法剪到淨係得倪晨曦?

自己剪

呢個樣好賓賓feel...

邊度似?

172cm

邊度有咁正嘅賓賓?

條腿
舊登有爆christy整容拜金

Details please

唔似有

第一張學生妹
Kit教女理念完全吊打閪老母
蕎似佢幾靚 懿似達
其實cobal咁撐法,對佢自己同峰峰仲蝕底左

agger 繼續小氣同暗串只會令人更家唔鐘意佢地
上面啲話乜乜乜唔啱細路食
究竟本身家庭環境係點
細個我都唔食青椒 西芹 苦瓜
老豆老母話有益
特登煮多幾餐 煮熟少少
唔食就冇嘢食 咪逼住要食
食多兩餐就慣 咪唔再驚囉

有時見到啲朋友咁大個人都偏食
去旅行咩都唔肯食 真係

栗子炆雞唔岩小朋友食係因為栗子難消化
你唔食果d野你父母想食你食
佢地都係要時間手段改變你
但其實只係要照顧個小朋友7日
仲咩要扭轉佢飲食模式

食物形象可以變化⋯例如切碎
我就唔信食一日栗子會唔好喇
但係賤娜就諗唔到⋯因爲佢唔係媽媽

煮栗子都要屌
食一餐半餐栗子 比小朋友試下新野就比人話扭轉飲食模式
會唔會諗多左少少

就係佢呢d人咩都唔俾個小朋友試下, 搞到個小朋友只係食自己鍾意既野......
身邊唔少人係有咁既例子, 又話呢樣唔食得個樣唔食得 (適可而止就得)

唔係話唔比佢試
但試完個小朋友唔鍾意起上黎真係控制唔到
我試過兩歲幾既小朋友
平時好大食,晚餐前食左兩塊餅,之後食一碗飯,飯後再食一舊蛋糕
佢係超為食既細路
但有日帶佢去食西餐,比焗飯/意粉佢食
食完一啖佢唔鍾意食,真係點迫都迫唔到佢食
何況jeana湊得果7日,醒醒定定跟人schedule咪算
佢老母咁清楚個仔,點會點鳩你

得啦jeana唔跟足餐單個仔唔食佢煮啲野係抵死 自己攞黎賤

跟足餐單同老母煮開嘅唔同味咪又係唔撚食
不如俾埋食譜Jeana 啦
根本係峰峰麻q煩又唔見千千(都係兩歳)食飯坐唔定咩都nonono除左得得包/糖 千千食飯仲會叫人 峰峰打人就有
Between 峰峰有話湯好喝但係又突然發瘋話唔飲,到底邊句真邊句假得佢自己知
有家教唔食都唔會打人都應該坐定定

Christy 老豆好似係整容醫生屋企有d錢讀傳統名校出來
斷估拜金極有限掛?

斷估拜金極有限掛?

佢同楊受成個仔散完又翻撻咗幾次

斷估拜金極有限掛?

啲人唔係話佢借王宗堯上位咩
個打人細路真係好撚乞人憎
佢老豆老母真係遺害人間 唔識教射落牆咪算囉
你唔撚識教到自然有街外人幫你教
我有個親戚細路又係性格野蠻係屋企大哂唔識專重人 佢一行埋我到我就用手搣佢

仲有個峰峰得鬼意咩 攣毛個樣仲要有啲似南亞仔
睇佢ig啲盲撐followers就好笑 唔係咁樣就叫活潑可愛架 格衰就格衰啦
自己做過補習 小朋友坐唔定周圍走、講東佢去西絕對可以接受 但無禮貌真係死症
我夠膽講家教真係影響一個細路一世 而家俾人屌柒個對夫婦肯聽意見嘅話佢個仔先有得救

斷估拜金極有限掛?

有愛心咪得囉

斷估拜金極有限掛?

有愛心咪得囉

我上面都有話佢真係鍾意細路仔
兩件事係可以分開嘅
峰峰個ig 真好
咁就做到宣傳效果
大家繼續鬧多d啦
越黎越多follower 同 like
就越容易做到星b
峰峰個ig 真好
咁就做到宣傳效果
大家繼續鬧多d啦
越黎越多follower 同 like
就越容易做到星b

No

學生相巳經好靚
法國inez除左似大塊田 吳若希
仲好似愛回家孻姑

Vincent ig 張相

學生相巳經好靚

右邊個都靚
仲好似愛回家孻姑

仲有冇?
一次過似咁多人
仲好似愛回家孻姑

瘦面版咖喱 agger
究竟佢仲似邊個
仲好似愛回家孻姑

瘦面版咖喱 agger
究竟佢仲似邊個

大塊田
今晚就最後一集啦
但係唔得閑要睇重播
本身我覺得Cobal 幾靚媽feel
但睇睇下原來係港媽
佢打扮出去行街果幾集真係以為自己大明星咁
好撚有自信
同埋講野個鼻向天的
好hill 張咁

有d 過份自信自命不凡的感覺

不過算啦
人地細路人地事
講咁多次邊個對邊個不對都冇乜意思

其實套野我都係想睇d 女...
有冇方法剪到淨係得倪晨曦?

自己剪

邊度似?

172cm

邊度有咁正嘅賓賓?

自己剪

邊度似?

172cm

邊度有咁正嘅賓賓?

睇完之後完全愛上咗Elva
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞