[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
扮知情人士係到9up

根本只係得倪晨曦有同房訓
Christy同inzes有自己房+佢地個family間酒店房得3張床(妹妹自己一張, 哥同細佬拍埋做張大床一齊訓)
Cicie個到兩個妺妹間房得兩張床兩個妹妹各佔一張(係一齊訓嘅就兩姊妹同床cicie自己訓一張啦)

大人唔會同小朋友同床訓因為好危險所以唔冼兜啦

自己留意下叫起床個啲footage啦

唔睇哂咁多集都差啲俾你昆勁咗

倪晨曦真係幾好
見到佢真係披頭散髮咁叫醒佢地
趕到頭都唔梳鳩紮算

唯獨峰峰只係入過煎娜間房訓一次
其他藝人都係一齊訓呀 一齊同一間房訓都夠啦
煎娜冇呀嘛
定你想 Oscar 同Christy 同床訓? 諗下都咸濕

Oscar 睇到Christy Anal Dinner 套衫
應該有哩埋劣J
劣完先後Join
扮知情人士係到9up

Christy同inzes有自己房+佢地個family間酒店房得3張床(妹妹自己一張, 哥同細佬拍埋做張大床一齊訓)
Cicie個到兩個妺妹間房得兩張床兩個妹妹各佔一張(係一齊訓嘅就兩姊妹同床cicie自己訓一張啦)

睇番原來第一日係煮粉

係跟餐單整呀
不如講返第二d 野輕鬆下啦
講左幾日Jeanna 同瘋瘋了

好難有結論有對錯
又唔洗公審o既
大家知乜要做乜要學就算啦

好唔捨得咁溫柔咁真咁自然的倪晨曦呀...

講多小小鏡頭後喇
你咁講其實無人明

西佬應該即刻扯旗自high 到爆

不如你講下有人爆料elva係醫生老豆面前先扮溫柔係唔係真好過

不如你講下有人爆料elva係醫生老豆面前先扮溫柔係唔係真好過

一定是假的!
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
趕到頭都唔梳鳩紮算

煎娜冇呀嘛

你意思係一間房個幾張床俾細路訓哂,然後幾位女藝人訓同房嘅地下定係朝行晩拆嘅摺床?
間房有幾大姐有幾多床同起床時有無小朋友訓緊一眼睇晒啦

同埋遇著啲咁無家教嘅小朋友唔想同房好正常
琴晚睇瘋瘋係機場出手打豬娜已經睇得出無家教啦
咩活潑好動 藉口黎

個感覺你講到西佬想玩3p咁
有人講峰峰屋企有請工人
都唔知唔係咪老豆老母唔得閒理
搞到個工人聽曬佢點
慢慢習慣成自然

Jeana係就係唔掂架喇
但唔好講到對父母好似無錯咁交曬個波比人囉

其實大家都係睇到鏡頭入面既野
你又無證據support你講既野
一尾自己講 仲要好多都係鏡頭入面睇到既野

Btw好想比elva媽咪湊
姐係jeana一早知煮啲新嘢比佢食就會放脾4咁勁?

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
人地講明佢仔唔食飯要食粉類
你又係咁逼佢食佢咪發脾氣囉
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食

咩呀jeana第一日咪煮左粉類 不過係有其他餸咋嘛[/quote]

第一日佢有食同果時對jeana都唔太反感
之後jeana栗子炆雞同煲魚湯
咁你知個細路係唔食呢d
咁又點解要煮呢
佢唔食你又捉住佢
結果出黎鏡頭就係個小朋友扭計
同埋真係唔係好岩小朋友食
峰峰係曳打人係唔岩
不過佢係鏡頭前咁癲唔係無原因[/quote]
咁蛋撻佢夠冇食啦
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
趕到頭都唔梳鳩紮算

煎娜冇呀嘛

你意思係一間房個幾張床俾細路訓哂,然後幾位女藝人訓同房嘅地下定係朝行晩拆嘅摺床?

呢個係啦 好明顯睇得出

咁其實 Ceci 瞓邊?

Christy Inez 佢哋同三個小朋友係分開兩間房,不過細心睇去annual dinner 個集就見到兩間房中間有一對門相連住

不過小朋友一人一張床真係好正
姐係jeana一早知煮啲新嘢比佢食就會放脾4咁勁?

唔係知佢會發脾氣
係知佢會唔食
人地講明佢仔唔食飯要食粉類
你又係咁逼佢食佢咪發脾氣囉
同埋佢煮既野真係唔岩小朋友食

咩呀jeana第一日咪煮左粉類 不過係有其他餸咋嘛

第一日佢有食同果時對jeana都唔太反感
之後jeana栗子炆雞同煲魚湯
咁你知個細路係唔食呢d
咁又點解要煮呢
佢唔食你又捉住佢
結果出黎鏡頭就係個小朋友扭計
同埋真係唔係好岩小朋友食
峰峰係曳打人係唔岩
不過佢係鏡頭前咁癲唔係無原因[/quote]
咁蛋撻佢夠冇食啦[/quote]

栗子炆雞真係唔合適小朋友食,不過我對煲魚湯有所保留。

其實魚湯對小朋友幾好,以前細個成日都飲

個感覺你講到西佬想玩3p咁

不如講返第二d 野輕鬆下啦
講左幾日Jeanna 同瘋瘋了

好難有結論有對錯
又唔洗公審o既
大家知乜要做乜要學就算啦

好唔捨得咁溫柔咁真咁自然的倪晨曦呀...

Elva bb

一定是假的!

Elva bb無可能係扮架
扮知情人士係到9up

倪晨曦真係幾好
趕到頭都唔梳鳩紮算

煎娜冇呀嘛

呢個係啦 好明顯睇得出

咁其實 Ceci 瞓邊?

Christy Inez 佢哋同三個小朋友係分開兩間房,不過細心睇去annual dinner 個集就見到兩間房中間有一對門相連住

不過小朋友一人一張床真係好正

我估ceci都係咁
無理由兩個四五歲自己一間房咁危險
Viu TV 岩岩出咗最後一集個預告
啲 hashtag 同片尾暗示 Jeana ...

真係龍門任你擺
人地比心機三餸一湯就話人show off
之後冇心機搞就話人冇投入
依家明眼人都睇得出隻瘋瘋本身有問題啦
打老豆都笑晒口咁
人地拍個節目 包你教好個仔架

煎娜最初只係見過一兩面
點知佢咁難搞
佢自己個細佬好細
點都識照顧人啦
只不過對答似大人啫
其實照顧小朋友 唔扮低能係冇咩問題
個細路講嘢同諗嘢仲會成熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞