[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(4)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike

第一集已經......

即係老母根本知道峰峰難湊
以後只可以用ig睇千千睿睿QE佢哋
好唔捨得
Viutv拍嗰啲小朋友節目套套都好高汁

小朋友就是高汁

就因為一個字
以後只可以用ig睇千千睿睿QE佢哋
好唔捨得
Viutv拍嗰啲小朋友節目套套都好高汁

小朋友就是高汁

就因為一個字

係呀 大人做真人騷識做戲呀嘛
但細路仔根本乜都唔知
所以反應會係最真
海之子同達達感言好感人
呀KIT同達達個家都好有心

整既禮物有心機...呀KIT又隨時隨地買野比CECI

kit真係好大方~
QQ攬實Ceci... 都話比佢攬多陣, 媽媽之後都有得攬, Ceci就少機會

比著西老母個仔攬煎娜, 都唔跑去攬佢仲唔更閪?!

你講緊Oscar?

係呀 小學雞係鍾情mk妹

可能睇過喜愛夜蒲

你估瘋瘋大個做左mk仔食女時, 會唔會後悔細個無好好抽煎娜水?

不過峰峰似係好多女嗰啲mk

啲女唔順超就會家暴佢
阿kit好好,除咗買禮物會買埋助手嗰份,仲會畀QQ攬住Ceci姐姐,之後先攬媽媽,咁嘅胸襟唔係人人有,如果係我我估我會呻晒醋
而ceci又會完咗節目再約返佢兩個

你點知 ?

根本就睇到佢地關係好好

媽咪又識做, Ceci 又醒目叫小朋友去親媽咪, 唔會喧賓奪主

大家都做得好好

Ceci佢地仲一齊去睇埋戲

EE 係咪相對QQ 無咁鐘意 Ceci?
海之子同達達感言好感人

一個醫生一個社工
車房老闆
阿kit好好,除咗買禮物會買埋助手嗰份,仲會畀QQ攬住Ceci姐姐,之後先攬媽媽,咁嘅胸襟唔係人人有,如果係我我估我會呻晒醋
而ceci又會完咗節目再約返佢兩個

你點知 ?

根本就睇到佢地關係好好

媽咪又識做, Ceci 又醒目叫小朋友去親媽咪, 唔會喧賓奪主

大家都做得好好

Ceci佢地仲一齊去睇埋戲

EE 係咪相對QQ 無咁鐘意 Ceci?

我覺得係
相對冇咁鍾意囉
但都鍾意
海之子同達達感言好感人

一個醫生一個社工
車房老闆

可惜今集 end 得太快
海之子話elva姐姐9分,因為10分係留畀老婆,真係好sweet
反而達達話ceci 300分但老婆99分
初時覺得Rainbow係嗰啲八婆
點知係就係有少少八婆 但睇落應該幾隨和幾好相處
同埋又好搞笑

開頭覺得佢mk
但睇返原來得26歲又冇咩

原來佢咁後生嘅咩
海之子話elva姐姐9分,因為10分係留畀老婆,真係好sweet

兩公婆唔會計較呢啲啦
有冇人今集cap左海之子既圖
我決定封海之子為男神
屌 我老母係到睇mind hunter 垃圾
我轉台嚟呢到俾佢睇d warm既野 話哂就嚟母親節 想借呢個節目另一個方式多謝佢姐
你老味 佢鬧到我狗屎咁 話我要睇馬明呀 出面咪有電視囉妖 咁樣
仲要我睇到ceci果part流左兩滴眼淚 俾佢小柒男人老狗喊乜
真心灰左

tvb真係拍乜都有人睇 算吧啦

兩公婆唔會計較呢啲啦

你以為啦
小氣起上黎

兩公婆唔會計較呢啲啦

你以為啦
小氣起上黎

Kit咁大方
套野好高汁, 但屌你老母viutv, 又趕收工
趕收工既話之前就唔好播咁多老母係日本既片啦

兩公婆唔會計較呢啲啦

就係知道唔會計較先夠膽講
我決定封海之子為男神
我轉台嚟呢到俾佢睇d warm既野 話哂就嚟母親節 想借呢個節目另一個方式多謝佢姐
你老味 佢鬧到我狗屎咁 話我要睇馬明呀 出面咪有電視囉妖 咁樣
仲要我睇到ceci果part流左兩滴眼淚 俾佢小柒男人老狗喊乜
真心灰左

大台10年都拍唔到呢種質素
新post

[真係完場]全職媽媽放大假(5)
https://lihkg.com/thread/221272/page/1?ref=ios

兩公婆唔會計較呢啲啦

你以為啦
小氣起上黎

對住自己人要求梗係高d 啦
我決定封海之子為男神
真心灰左

大台10年都拍唔到呢種質素

但係拍唔到呢d質素都大把人睇 先on_
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞