専家證人馬宣立法醫:冇做矽藻測試, 女屍赤裸是很大疑點

607 回覆
876 Like 8 Dislike
程序野 你話新手廢漏少少都仲可以解釋
但點會有咁多錯野比人challenge
一兩個偶然係偶然
但咁多個加埋就一定唔係偶然啦
成件事最值得懷疑的係黑警的處理手法。
彥霖其實好需要母愛

//社工唐亦有提及母女二人的關係。雖然陳彥霖曾遇上不愉快的人際關係,但以唐穎恩對她的瞭解,令這初中女孩流淚的,還是只有她的母親能。「情感上(令她)最hurt係佢阿媽。」

唐穎恩形容,這種情感的依附,亦是生於不愉快家庭的青少年成長上可能遇到的狀況。在陳彥霖的個案,她自小沒有和父母同住,渴望與母親親密一點。//
有可能因為佢灌水既時候打側個屍身
佢根本唔知原來咁樣會令兩邊肺水量不均
叫得李x華都係仆街黎
當日救護員已經證實左了
任何__案件,只要見李_華有份出現,你就知道,這件案件必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
好多被自殺既屍身都係似解凍完
雙手呈90度屈曲僵硬
好似俾棺材器具裝住監生凍死
之峰嗰部已經解到鎖

//黃之鋒指警方擅自解鎖其 iPhone XR 
WhatsApp 及 Telegram 對話均被提取

黃之鋒指他在 8 月 30 日被捕及起訴時使用的 iPhone XR 被警方撿取作證物,而被捕期間從未向警方提供手機密碼,警方亦從來沒有向他索取密碼。//
唔撚怪得咁快燒屍
今次班狗水洗都唔清
但就算真係重新查
我諗都只能挑剔姓李個個西醫驗屍粗疏
已經唔能夠了解到陳氏既真正死因了
冇驗咪冇
法醫hea做
警渣話無可疑#
kill#pig
咁楊潤雄都唔係讀法律出身,學咩人話香港係無三權分立
記得唔知邊個post有人話當日撈起陳彥霖屍身上水後
在場人士都見到佢對手係舉起90度屈曲僵硬
只要打破左班狗話佢係自殺既講法,之後就睇大家做化了
呢D應該係用即影即有相機的
法醫hea做
媽急住燒屍
警渣話無可疑
正常人終於現身 底褲都沖尻走 真係神奇 疑點太多啦 唔撚正常根本
報夢巴

https://lih.kg/qCvqddX
#444 回覆

https://lih.kg/qCvqiDX
#679 回覆

https://lih.kg/qCvqiJX
#684 回覆

無明顯傷痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞