『薪火post』BNO 續期資訊(101) 抵壘政策之你抵壘未

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
搵你個email標題叫咩?佢電郵地址係?之前有巴打問,佢話個friend 啲電郵太多有無hints。
我收個時DHL無通知過我
我裝左dhl app 係個app 彈出黎通知我有件寄黎
很想要
我都有裝 但完全無任何通知
屋企另外個位就收到SMS
Check番3本都同一日寄出
但另外個個真係完全無聲氣
13 July
Application being processed

搞咁耐
countersignature for application
southportteam4@hmpo.gov.uk

其實search hmpo咪有

我諗佢朋友無收過居多!始終抽查唔會經常性仲同一個人,我諗佢search 唔到攞多啲hints啫,無咪了件事,叠埋心水繼續等或直接問返hmpo。

Finally, 6月大軍終於approve
我26/5申請
27/7搞掂曬所有文件寄速遞
速遞30/7到左HM Passport Office
依家個申請網頁顯示"We’ve sent you a letter"
意思係咪即係過咗期
但我啲文件舊嘅bno都係佢哋手
over咗90日
contact佢哋叫hold the application啦
google左
係咪只可以經電話同郵寄去聯絡
冇咁有緣添
我已經變咗printed and sent
7/20 being processed
9/1 approved
感動
可以Twitter DM佢哋
有用 post ,樓主可唔可以置頂?唔該曬

真係想保護自己同身邊嘅人?即刻入嚟睇吓!

[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全
https://lih.kg/2185179
16/7 being processed 仲未approve
想問有無人收到BNO之後一個月內都未收得返啲doc?
恭喜師兄 等咁耐應該特別爽 lol
咁快
我未啦
我都有呢個問題,一直等唔到佢寄信黎。
有無email可以直接問到HMPO?
同日 都係重等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞