[Lingu] 嶺南大學討論區(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好既
Btw:我諗住exchange 1st/2nd preference都係日本 但好似冇咩socsci同學係去日本
你都socsci?咩major/stream
Sorry for extra一問
係咪最好照報咗啲唔關事既科之後 番嚟再補番
介唔介意私下傾?
好似唔使valid

Year 1 intake 去Exchange 嘅時候考咗唔使再考多次
其實學校係有資源

有IELTS courses (LUE3004 / non-credit bearing都有) 上網大把resources 然後資助你免費考一次 老實講我覺得好好
我讀sosci都諗住去日本
Soc pol
有冇人exchange諗住去德國
利申 yr3 entry + 社科
係咪住6樓呀
sor 遲咗睇
感謝 咁我睇來要考多次啦 張cert 淨係valid 兩年
你可以問清楚喎

Year 1 intake year 2 apply exchange 嘅時候考咗一次畢業就唔使再考
唔使
你去degree work度會見到language嗰part fulfill咗
畢業禮最後轉網上?
原本下個sem去德國
但係應該會postpone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞