[Lingu] 嶺南大學討論區(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
credit方面好似遲啲先update 我有打過去registry問
credit transfer同study plan都冇搞
完全冇頭緒
好唔該ching即係唔需要理
啲人話要去搞credit transfer先會變返60咁我唔搞
想問有無人收到ILP exploration week 2020 email? 係咪得fm先有 謝
有冇人讀過phi3222 生死學? 伏唔伏?
想用free elective 讀一科Hist, 有冇好介紹
二十要交hallfee咩係portal唔見有
你之前28號無上去apply就當你放棄申請
有apply啦 禁左兩次
去outlook 度睇睇
mememe唔知有冇名額quota呢 準備陣間凌晨一點準時reg好多撞咗我plan咗嘅上堂timetable 打算淨係報五個反正online 報盡佢
你係咪fm
yes
想問acct ching company law/taxation駛唔駛買書 廢事晒幾舊水
我連封email都無唔係goop啲人講我都唔知
我都係year 2見到個個都收到 我完全搵唔到封email
唔係呀 佢有寫要求架
如果相嘅size 唔得都唔會up到
另外可能file太大容量 試下壓縮
我都係呀巴打完全唔知咩科要讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞