[Lingu] 嶺南大學討論區(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
tutor professor可以申請face to face,不過同時間要提供online
建議打去ssc問
clearing round入左 但係依家一頭霧水
做下伸手黨 想問下study plan要點排
S-L project CRN 出咗未? 搵唔到
聽人講好似過三都有 係柒少少咁解
但真心lingu bba想前途好啲都要做到最top果堆 如果都係最top asso一早上返三大
其實都未必識好多人最後去咗恆大
兩個玩法都唔同 好難答你
但勸你如果要讀asso就要下定決心
唔好抱住最後都會有番lingu offer嘅心態
你嗰科有SL到時候professor 會同你講
感謝

另外想問下有冇 LingU trans到U既例子?
實有㗎
一千個都冇一個咁解啫
難過asso上返幾十倍
有冇人試過同樣問題
login極都login唔到 係咁話你啲資料錯
Mailbox又鎖埋
因為我個acceptance fee係今日直接比lingu 可能關關地事(registry啲資料可能未update?)
打咗比it 佢都唔得 叫我聽日再試
大家點睇
投啊!!Times 年度百大人物!支持羅冠聰!
https://lih.kg/aBQoqwU
識人quit u 去讀asso最後去咗XGU算唔算
見過有BU同CU
gpa幾多先tran到
睇你讀咩 但最少都cGPA3.0以上啦
我想問下我clearing 先有offer,佢岩岩先send emial 叫我搞study plan 聽日就有orientatarion

我仲未搵到自己個advisor
你去翻online reporting system 先
會講你個advisor 個email係咩
你再去搵佢啦
同埋你排好個plan未
未嘅話排咗先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞