[Lingu] 嶺南大學討論區(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我上年都係 日日放lunch都唔知同邊個食

依家話識咗幾個fd 叫好啲
roommate未入宿我可以買定嘢食摺喺hall幾日唔出街唔同人講嘢
遲入學 adviser唔覆email點算add drop就完
Ok
send email 好啲
一個sem 3次唔黎會blacklist
之後嗰個sem要walk in
year2呀
以前面對面可以遲15分鐘,而家唔知
校長論壇又有Zoom又可以面對面
小弟琴日先收到social science year 2 offer, 依家accept左但係咩都唔識 ,以前係讀archi
做灑online reporting 個喲,但都係reg 唔到科 , 可以點做
揀唔到住
Selection of Discipline Major/Stream in Social Science You are not eligible to apply! adivisor 又未覆我 , ching 都係讀soc sci?
LCC2010係咪一定要買書?
遲左reg 無聽第一堂
想問下個NSO online program 係咩黎?

佢要我完成moodle一堆野,但又好似唔關學科事?係咪一定要搞店佢?
non ju 入黎咩人都唔識 , 請問多唔多group project?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞