[Lingu] 嶺南大學討論區(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
都想問muso有咩搞作 同埋有冇sing con嗰啲
我 唉 做咗三次
第一次 做到尾二個part 突然話我逾期log out咗我
第二次 手斷咁死死氣光速㩒返啲正確答案

做完第二次 我去返NSO quiz第一頁confirm
見到第一個quiz嘅進度條寫0 心諗唔係啊話

於是我做咗第三次但做到最後兩個問卷先發現
原來第二次嗰陣已經save咗我啲進度
係第二度有粒制可以睇曬每個quiz嘅完成度
希望唔好有人好似我咁一舊雲

做到眼都矇
我都想問 佢講到明我地有啲科唔洗讀 例如cluster courses, free electives 同埋中文I英文I &兩科CCC
即係我地唔需要fulfill呢啲cred啦 我只需要讀66credits

但degree works入面佢明明已經知道我讀呢個stream
然後照寫我要fulfill 114 creditsjm9
啲system好hea囉

同埋明明我係year3 entry fm(top up degree)
佢都照send email嚟俾我 當我係舊生
“To: Full-time Year-2, Year-3 and Year-4 Local Students in 2020-21 “
講話before 20 August 2020 (i.e. the last day for payment of tuition and hostel fees)係Application for Deferment of Tuition deadline
喂我連學費單都未收到真係唔慣lingu啲行政1999
BCT係咪唔需要自己tran
追ssc la
係 我問左
佢哋後面嗰幾篇文都針對返個重點,就係:「嶺南人成日得罪政府」

但係佢篇序言似乎係講緊同學不是多啲
其實篇序言臨尾都戴咗頭盔話係”胡話八道”
唔明點解咁都仲有得屌
歡迎HSM FM join tg group
year4嘅都可以入嚟指點下啲迷途羔羊
https://t.me/joinchat/HnrpmhvZjEh7lpy08ys5qw
Hall C有個鬼佬中左5號走15號確診
依家大家係屌佢分唔清楚自己嘅角色

To be honest, pf肥上瘦下係人都明,如果一個人依個人名義同其他人討論係冇問題,但當年學生會選擇用學生會身份講呢樣嘢,就比編委踩到上唔到莊。
唔係戴左頭盔就可以無的放矢,唔通SU戴左頭盔就可以話學生挑肥揀瘦?編委係學生代表,一言一行都係代表我地,所以先要被監察,戴左頭盔絕對唔合理,更唔係失言既解釋理由。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞