【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
另起爐灶開新服
有無人有興趣搞 我出server
唔得閒搞技術方面
另起爐灶開新服
唔得閒搞技術方面

支持
垃圾不了 升完叫人重新玩過 開私服比大家玩係好事 但係咁撚樣既ser 玩黎有咩意思

Lag+瘋狂彈game
依家仲要點回返3日前
Ac都冇撚埋 好嘢
咁琴日開啲活動咪晒鳩氣
3日前玩都未玩
叫我沖多件+10?
錢?
你俾我呀?
我張卡升到+13又點計?
你加幾撚多都無用,遲早再出事.
Del game

+10弓同+13卡

唔係玩弓
另起爐灶開新服
唔得閒搞技術方面

Nice,支持支持
邊撚到有圖比你補返啊on9 樓主
邊撚個會影底
叫我沖多件+10?
錢?
你俾我呀?
我張卡升到+13又點計?
你加幾撚多都無用,遲早再出事.
Del game

+10弓同+13卡

唔係玩弓

以為知你係邊個
屌你老母...................
3日前玩都未玩

Same here
另起爐灶開新服
唔得閒搞技術方面

支持呀 不過冇技術 可以donate下 最緊要唔好del哂D資料就得喇
認真 玩黎曬尻氣 GM自己既人玩撚曬 慢慢玩啦,玩到咁上下科埋金,Gm 就會自己汁柒自己既私服
3日前玩都未玩

Same here

成個AC冇撚左 真係除左屌你老母之外唔知講咩好
認真 玩黎曬尻氣 GM自己既人玩撚曬 慢慢玩啦,玩到咁上下科埋金,Gm 就會自己汁柒自己既私服

乜柒都未ready好就放上LIHKG
另起爐灶開新服
唔得閒搞技術方面

咩server先
另起爐灶開新服
唔得閒搞技術方面

Nice,支持支持

最重要既係唔好親友SER
無論係維護又好執柒左都好樓主可唔可以上下水比個交代我地,我唔想無了期咁等

錯手del左sqr 依家搵緊復原方法

見到咁真係唔屌唔得

D資料仲係到但掉唔番入去sqr

加油 等你

對唔住呀大佬們... 我都無力回天 依家開SER 資料會係3日前 但我地會開經驗同錢加成 比大家盡快去番以前個階段 同埋會開放90裝

我個AC呀!!!!!!!!!! 屌你屎忽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

乜柒都未ready好就放上LIHKG

啱啊 樓主自己玩埋啦柒頭
自己開個ser黎打飛機仲開心 好過日日lag delay彈驚
無論係維護又好執柒左都好樓主可唔可以上下水比個交代我地,我唔想無了期咁等

見到咁真係唔屌唔得

加油 等你

對唔住呀大佬們... 我都無力回天 依家開SER 資料會係3日前 但我地會開經驗同錢加成 比大家盡快去番以前個階段 同埋會開放90裝

我個AC呀!!!!!!!!!! 屌你屎忽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

佢仲要夠膽死講開放90裝呢下抵死
自己開個ser黎打飛機仲開心 好過日日lag delay彈驚

單機nostale
連任同技都無 唔明你地玩乜
成日流流長係到J自己對翼?

見到咁真係唔屌唔得

加油 等你

佢仲要夠膽死講開放90裝呢下抵死

真係唔知開心好定屌柒佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞