【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
想入族搵邊個??

搵總統府啦
有GM照住
留名
LM
點解我法師冇技能學嘅

去艾美旁邊學
做咩有啲技用完無buff既,例如鷹眼
點解我法師冇技能學嘅

去艾美旁邊學

我知呀 但禁落技能一個公仔都冇
點解我法師冇技能學嘅

去艾美旁邊學

法師同戰士係無任何技能
得弓手有
其實入到game可以做咩又無任務又無時空漫無目的 仲要戰士冇技只能夠a怪
點解我法師冇技能學嘅

去艾美旁邊學

法師同戰士係無任何技能
得弓手有

攞左2轉3轉先
成十年冇玩
入到去企左係到茫無頭緒完全唔知做乜鳩好
我諗我都係剷左佢
相見不如懷念
名:你含住我 求加入族
係login 個頁no response 長load 有冇解決方法
係login 個頁no response 長load 有冇解決方法

原來未更新
BTW 亂碼有冇解決方法?
點解我法師冇技能學嘅

去艾美旁邊學

法師同戰士係無任何技能
得弓手有

攞左2轉3轉先

去邊到拎

有無巴打知點解咁?
佢地又唔係用私服搵錢 如果係用黎搵錢既就屌佢地 話佢地係自己朋友既就唔洗用點買野 我地就要買點比錢佢搵

其實私服都係比大家輕鬆下 回憶返當年童年既回憶 享受下玩既過程 私服仲要好易有傳+10 卡+15 咪慢慢用適當既時間儲返黎囉 唔似得官服 用成世時間都儲唔到 除非課金買裝買卡 個過程先重要啊

佢地班人一入GAME就99LV 又全部+15卡都有齊 係佢地ON9 咁樣玩法 有咩好玩?? 用過+15卡 傳+10 滿足完個一刻就DEL得 GAME啦

但我地係可以享受到玩nos個樂趣 同個過程 而唔係要個一刻既滿足感

同樣地 我都希望佢地一入GAME就99LV 齊裝傳+10 卡+15個D人唔好係P場亂清人 你一身既裝卡唔係靠自己努力得返黎 就唔好搞其他玩家 有自知之明好D 如果唔係會好令人反感 到時搞到D人走哂 你地圍內得幾丁友自HIGH 唔好話悶

依隻唔係單機GAME

我相信依班人唔亂咁搞事 係可以令到個私服做出名聲 吸引到更多人加入 到時可能可以變返到以前好多人一齊玩NOS既境況 令到官服執埋都得

呢個SER原本好多人玩,但係有個家族叫總統府,佢地同GM熟,拎左權限自己打指令改錢改LV,然後再去打另一班自己努力升LV打錢既玩家 ,GM事後仲要刻意隱瞞事件,比人踢爆左就大話CUM大話

結果努力升LV果兩個大家族既玩家 拉大隊轉晒去另一個私服SERVER玩,而GM既解決方案就係唔理有無轉到SERVER玩 只要係果兩個家族既人就BAN AC

用特別既方法清晒反對聲音之後,就扮晒公平公證上黎開POST氹新人玩,樓主同班GM到底有無反省過點解原本啲玩家會走晒

自己小圈子玩撚哂佢好過啦
個所謂GM傻閪黎完全無管理經驗
拎幾百蚊出黎買部server就要人當佢神咁拜
應該未夠18歲

依家點止同GM熟
入面啲人跟本就有GM係度
你打怪升Lv呀?我打指令就得啦
你打怪搵錢呀?我打指令就幾十億啦

今日係RC已經見到有個GM點樣ON9法咁BAM一條友
呢個POST個SER收皮啦
佢地又唔係用私服搵錢 如果係用黎搵錢既就屌佢地 話佢地係自己朋友既就唔洗用點買野 我地就要買點比錢佢搵

其實私服都係比大家輕鬆下 回憶返當年童年既回憶 享受下玩既過程 私服仲要好易有傳+10 卡+15 咪慢慢用適當既時間儲返黎囉 唔似得官服 用成世時間都儲唔到 除非課金買裝買卡 個過程先重要啊

佢地班人一入GAME就99LV 又全部+15卡都有齊 係佢地ON9 咁樣玩法 有咩好玩?? 用過+15卡 傳+10 滿足完個一刻就DEL得 GAME啦

但我地係可以享受到玩nos個樂趣 同個過程 而唔係要個一刻既滿足感

同樣地 我都希望佢地一入GAME就99LV 齊裝傳+10 卡+15個D人唔好係P場亂清人 你一身既裝卡唔係靠自己努力得返黎 就唔好搞其他玩家 有自知之明好D 如果唔係會好令人反感 到時搞到D人走哂 你地圍內得幾丁友自HIGH 唔好話悶

依隻唔係單機GAME

我相信依班人唔亂咁搞事 係可以令到個私服做出名聲 吸引到更多人加入 到時可能可以變返到以前好多人一齊玩NOS既境況 令到官服執埋都得

呢個SER原本好多人玩,但係有個家族叫總統府,佢地同GM熟,拎左權限自己打指令改錢改LV,然後再去打另一班自己努力升LV打錢既玩家 ,GM事後仲要刻意隱瞞事件,比人踢爆左就大話CUM大話

結果努力升LV果兩個大家族既玩家 拉大隊轉晒去另一個私服SERVER玩,而GM既解決方案就係唔理有無轉到SERVER玩 只要係果兩個家族既人就BAN AC

用特別既方法清晒反對聲音之後,就扮晒公平公證上黎開POST氹新人玩,樓主同班GM到底有無反省過點解原本啲玩家會走晒

自己小圈子玩撚哂佢好過啦
個所謂GM傻閪黎完全無管理經驗
拎幾百蚊出黎買部server就要人當佢神咁拜
應該未夠18歲

依家點止同GM熟
入面啲人跟本就有GM係度
你打怪升Lv呀?我打指令就得啦
你打怪搵錢呀?我打指令就幾十億啦

今日係RC已經見到有個GM點樣ON9法咁BAM一條友
呢個POST個SER收皮啦

處理封測件事都搞笑啦
不刪檔封測 同刪檔封測都係好常見
咁你最初又要不刪檔封測
比人爆到大獲出左事 周到人物數據升跌好似恆指咁
居然唔係去搞清事件原因 去查點解個數會跳黎跳去
而係一次過刪哂其他封測人既acc

當你唔係指令改 咁就代表出左bug可以刷/改 做埋堆治標唔治本既事
最神奇係 呢頭bam完 轉頭又出個"能力異常" 然後一句del漏左就算
家陣係100+人 唔係100萬+人
呢個說法有幾服眾 心照
依家夢歷充斥5p 小學雞
炒家 真心唔想打 希望呢邊係新天地

小學雞應該唔多
多都係班細細bug裝狗

班撚樣乜都bug一餐
不如搞搞個ser佢先再開啦
依加玩一陣又話要重啟server
玩一晚就要重新登入十鳩幾二十次
好易冇癮
仲係入唔到SER
玩英服仲好 物價低又冇bug 外掛
族長期幾十個巴絲玩
我琴晚密個gm
我同佢講 希望個服可以長攪 唔係話搵大錢
但係想長做就請佢d管理員有返管理員既自覺
跟住佢白頻係度講個ser唔係用黎搵錢

真係唔知應乜好
眼見佢d管理員 可以無啦啦係度洗系統頻
問野又可以唔理
佢ser回潮 我叫佢俾返d錢我
我岩岩開Ac 幾千萬唔係錢呀?
(我無入rc群 但朋友有)
佢話返俾我聽 話有條友話咩幾千萬都係度叫
真係火都黎 你就禁幾粒字就出姐 我要打怪 要開角色
只能講 你開個ser係要管理 唔好當d玩家係玩具
純粹係入黎俾你d管理員玩弄咁
我唔知係咪個個一樣 我覺得果個最長好似好少少

我相信你個ser維持得好 會讚助既人一定有
我對上果次重玩正服1lv玩起 都洗左最少萬幾
淨係抽活動 固有稀符都抽左6次 (玩4個月only)

利申 為左試玩佢個服 攪到得返幾個鐘訓

我地係無意思搵錢 但有好多玩家話想課金 我地先考慮 我就唔知你密左邊個 但我地gm見到既話就一定會回應 係到講聲對唔住
但我地尋日死搞爛搞就係為左整好個ser 但有d仆街係到搞尻我地個ser 仲大大聲係隔離rc話搞完我地 我地有做過乜野咩? 件事完左幾世 到尋日都佢地都仲講緊 咁我地可以做咩?
我琴晚密個gm
我同佢講 希望個服可以長攪 唔係話搵大錢
但係想長做就請佢d管理員有返管理員既自覺
跟住佢白頻係度講個ser唔係用黎搵錢

真係唔知應乜好
眼見佢d管理員 可以無啦啦係度洗系統頻
問野又可以唔理
佢ser回潮 我叫佢俾返d錢我
我岩岩開Ac 幾千萬唔係錢呀?
(我無入rc群 但朋友有)
佢話返俾我聽 話有條友話咩幾千萬都係度叫
真係火都黎 你就禁幾粒字就出姐 我要打怪 要開角色
只能講 你開個ser係要管理 唔好當d玩家係玩具
純粹係入黎俾你d管理員玩弄咁
我唔知係咪個個一樣 我覺得果個最長好似好少少

我相信你個ser維持得好 會讚助既人一定有
我對上果次重玩正服1lv玩起 都洗左最少萬幾
淨係抽活動 固有稀符都抽左6次 (玩4個月only)

利申 為左試玩佢個服 攪到得返幾個鐘訓

我地係無意思搵錢 但有好多玩家話想課金 我地先考慮 我就唔知你密左邊個 但我地gm見到既話就一定會回應 係到講聲對唔住
但我地尋日死搞爛搞就係為左整好個ser 但有d仆街係到搞尻我地個ser 仲大大聲係隔離rc話搞完我地 我地有做過乜野咩? 件事完左幾世 到尋日都佢地都仲講緊 咁我地可以做咩?

仲要依家係到玩起底 我地一開始開服 仲未開始更新同維護 玩家已經開始日日話要賠償要乜乜 我地咪又係照硬食
玩英服仲好 物價低又冇bug 外掛
族長期幾十個巴絲玩

其實好多bug例如bug裝盾錢都比英服fix左
將所有野整做server-sided
港服都唔知做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞