【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
想問點樣2轉 依家轉咗職完全唔知做咩
琴日打左成日死地就係想用把85弓
家下乜春都冇曬
真係del得驚
係咁咦追下post都見到管理員幾咁唔成熟
技術問題搞唔掂 人事關係又搞唔掂
開個私服黎做乜
無論係維護又好執柒左都好樓主可唔可以上下水比個交代我地,我唔想無了期咁等

錯手del左sqr 依家搵緊復原方法

見到咁真係唔屌唔得

D資料仲係到但掉唔番入去sqr

加油 等你

對唔住呀大佬們... 我都無力回天 依家開SER 資料會係3日前 但我地會開經驗同錢加成 比大家盡快去番以前個階段 同埋會開放90裝

不如試下問啲專業人士?

呢3先開始挽 冇曬啲裝好頹姐
不如重開第一日無限錢啦
家下乜春都冇曬
真係del得驚

如果開百零二百倍經一日既話就補得返啦
無論係維護又好執柒左都好樓主可唔可以上下水比個交代我地,我唔想無了期咁等

見到咁真係唔屌唔得

加油 等你

對唔住呀大佬們... 我都無力回天 依家開SER 資料會係3日前 但我地會開經驗同錢加成 比大家盡快去番以前個階段 同埋會開放90裝

3日前
即係我連張光弓卡都冇埋

又要打到幾時 ,三日前我先岩岩玩
lag都算,你老母翻翻三日前,琴晚獎勵呢?翻翻三日前又咁lag? 汁柒左佢啦,雖然預咗你都唔多人得去邊,多人會lag搵你自己多開玩啦
開100倍經驗都唔掂啦
自己努力打果15s毛一鋪清鳩哂袋
呢兩日沖到+15 +10裝果D真係

就係我

見到咁真係唔屌唔得

加油 等你

屌你老母
兩日前先玩要開過?
家下乜春都冇曬
真係del得驚

如果開百零二百倍經一日既話就補得返啦

打錢打天毛沖裝沖卡都要時間
重要岩岩完左三日紅日
之後要返工

已經冇心機再重新升過
叫我地盡快翻翻之前個階段 姐係重新玩過
今次依個私服真係令人好失望
開發團隊不如返去讀下書先啦
叫我地盡快翻翻之前個階段 姐係重新玩過

親友團destiny驚閪咩
人地有個蔣生係度
係你班蟻民柒下柒下慢慢升
叫我沖多件+10?
錢?
你俾我呀?
我張卡升到+13又點計?
你加幾撚多都無用,遲早再出事.
Del game
入唔到?
打完ac pw冇反應
叫我沖多件+10?
錢?
你俾我呀?
我張卡升到+13又點計?
你加幾撚多都無用,遲早再出事.
Del game

+10弓同+13卡
今次依個私服真係令人好失望
開發團隊不如返去讀下書先啦

邊撚到開發
垃圾不了 升完叫人重新玩過 開私服比大家玩係好事 但係咁撚樣既ser 玩黎有咩意思
喂,3日前都未開始玩,而家個ac冇埋,點搞呀
無曬資料 全部傳裝加13卡無撚曬,最緊要係咩啊 係呢幾日玩黎無撚用啊
無限錢 5轉6轉7轉啲料都刷死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞