【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
入Game 玩咗10分鐘都無,最少彈咗4次Game
Win 10
入Game 玩咗10分鐘都無,最少彈咗4次Game
Win 10

我就係 打唔夠兩分鐘就彈
點解我入唔到條link

唔想再應?
咁係咪你地有GM係總統府入面既玩家先
唔好遊花園啦
係定唔係
唔係既唔該解釋下第一張圖個人仔係顯示係蔣介石度

學生哥黎架人地 益fd子好正常

益fd子我冇乜所謂
但老實啲應咗佢咪得
唔洗又bam又遊花園咁扮冇野
封晒口去阻止其他人講

認真討論
就算佢真係益FD子
你有咩損失?
利申無追POST

對我冇損失又點???
就好似中聯辦買港人港地啲樓過
我都冇損失,因為我都買唔起
咁就代表冇錯???
打機係想要公平
自己升lv升得辛辛苦苦
GM就整隻高lv人仔去益fd
公平?對其他玩家點先

現實啲講句
其實隻隻GAME都係咁
不論官/私服
而現實世界亦都日日發生緊呢啲野
但係你改變到咩?
同埋你講公平
你係想要Justice / equality?
equal outcome or equal treatment?
中間單單係呢兩點都可以好大分別

改變唔到就唔做
咁遊行示威一定唔洗做啦
依家港共一定唔會聽民意
報紙都唔洗報導新聞
跳樓食物中毒政治都唔洗報
都發生咗,改變到咩野
唔洗點改變,我只想比多啲人知呢個私服啲GM有幾黑暗
處理事既手法同689冇乜分別
用大話去遮大話
用權力去壓低啲事
處理佢地眼中既滋事者

其實你已經答咗自己
Btw 唔好偷換概念
社會上的確有好多injustice
亦都好多人知
但真係無人做嘢咩?
好多時可能係你唔知啫

係呀,有人做野
所以梁游兩個人咪比人拉咗
冇權力既市民(玩家)面對政府(GM)既行為有不滿
覺得受到不公平對待既時候
出嚟發聲等多啲人知發生緊咩事
有咩問題
求主程式LINK
置頂個網入唔到

益fd子我冇乜所謂
但老實啲應咗佢咪得
封晒口去阻止其他人講

認真討論
就算佢真係益FD子
你有咩損失?
利申無追POST

對我冇損失又點???
咁就代表冇錯???
打機係想要公平
自己升lv升得辛辛苦苦
公平?對其他玩家點先

現實啲講句
其實隻隻GAME都係咁
不論官/私服
但係你改變到咩?
同埋你講公平
equal outcome or equal treatment?

改變唔到就唔做
咁遊行示威一定唔洗做啦
依家港共一定唔會聽民意
報紙都唔洗報導新聞
都發生咗,改變到咩野
用大話去遮大話
用權力去壓低啲事
處理佢地眼中既滋事者

其實你已經答咗自己
Btw 唔好偷換概念
亦都好多人知
但真係無人做嘢咩?
好多時可能係你唔知啫

係呀,有人做野
有咩問題

最後一個留言畀你
1. 搞清楚個邏輯 (both yourself and the issue)
2. 唔好混埋Public sector 同Private sector
3. 畀人知道有不公義係無問題,但留意你嘅手法
4. 你所講嘅嘢做嘅嘢不未對事情有利,詳細可以自己睇返樓上巴打點睇你and google framing theory.
Thanks.

認真討論
就算佢真係益FD子
你有咩損失?
利申無追POST

對我冇損失又點???
咁就代表冇錯???
打機係想要公平
自己升lv升得辛辛苦苦
公平?對其他玩家點先

現實啲講句
其實隻隻GAME都係咁
不論官/私服
但係你改變到咩?
同埋你講公平

改變唔到就唔做
咁遊行示威一定唔洗做啦
依家港共一定唔會聽民意
報紙都唔洗報導新聞
都發生咗,改變到咩野
用大話去遮大話
用權力去壓低啲事
處理佢地眼中既滋事者

其實你已經答咗自己
Btw 唔好偷換概念
亦都好多人知
但真係無人做嘢咩?
好多時可能係你唔知啫

係呀,有人做野
有咩問題

最後一個留言畀你
1. 搞清楚個邏輯 (both yourself and the issue)
2. 唔好混埋Public sector 同Private sector
3. 畀人知道有不公義係無問題,但留意你嘅手法
4. 你所講嘅嘢做嘅嘢未必對事情有利,詳細可以自己睇返樓上巴打點睇你and google framing theory.
Thanks.
又話GM唔可以入族
屌你老母第一張圖明明係人仔係蔣介石
做咩之後係GM04
話撚咗總統府有GM幫仲死口唔應
呢度唔係你個論壇同RC呀,冇得比你禁言呀
唔洗又問人有冇圖啦
cap定咗出應你
親友ser,踢走啲反你既玩家

唔想再應 嘈落去無意思 我如果我開SER原意係差既 你可以日日屌柒我 至於乜乜SER乜乜服 自己睇上面 唔想再應

唔想再應?
咁係咪你地有GM係總統府入面既玩家先
唔好遊花園啦
係定唔係
唔係既唔該解釋下第一張圖個人仔係顯示係蔣介石度

學生哥黎架人地 益fd子好正常

益fd子我冇乜所謂
但老實啲應咗佢咪得
封晒口去阻止其他人講

認真討論
就算佢真係益FD子
你有咩損失?
利申無追POST

對我冇損失又點???
咁就代表冇錯???
打機係想要公平
自己升lv升得辛辛苦苦
公平?對其他玩家點先

現實啲講句
其實隻隻GAME都係咁
不論官/私服
但係你改變到咩?
同埋你講公平

改變唔到就唔做
咁遊行示威一定唔洗做啦
依家港共一定唔會聽民意
報紙都唔洗報導新聞
都發生咗,改變到咩野
用大話去遮大話
用權力去壓低啲事
處理佢地眼中既滋事者

其實人地唔run緊間公司,唔係拎隻game賺利潤,佢無義務開server比我地玩,所以我都無要求呢個server有公平,我只係覺得呢個server本身係樓主開黎自己同朋友玩,我地只係街外人。
你講既野我同意,你亦可以拎埋政府黎講,但係我只係覺得你on9因為根本兩回事黎。

佢地又唔係用私服搵錢 如果係用黎搵錢既就屌佢地 話佢地係自己朋友既就唔洗用點買野 我地就要買點比錢佢搵

其實私服都係比大家輕鬆下 回憶返當年童年既回憶 享受下玩既過程 私服仲要好易有傳+10 卡+15 咪慢慢用適當既時間儲返黎囉 唔似得官服 用成世時間都儲唔到 除非課金買裝買卡 個過程先重要啊

佢地班人一入GAME就99LV 又全部+15卡都有齊 係佢地ON9 咁樣玩法 有咩好玩?? 用過+15卡 傳+10 滿足完個一刻就DEL得 GAME啦

但我地係可以享受到玩nos個樂趣 同個過程 而唔係要個一刻既滿足感

同樣地 我都希望佢地一入GAME就99LV 齊裝傳+10 卡+15個D人唔好係P場亂清人 你一身既裝卡唔係靠自己努力得返黎 就唔好搞其他玩家 有自知之明好D 如果唔係會好令人反感 到時搞到D人走哂 你地圍內得幾丁友自HIGH 唔好話悶

依隻唔係單機GAME

我相信依班人唔亂咁搞事 係可以令到個私服做出名聲 吸引到更多人加入 到時可能可以變返到以前好多人一齊玩NOS既境況 令到官服執埋都得
佢地又唔係用私服搵錢 如果係用黎搵錢既就屌佢地 話佢地係自己朋友既就唔洗用點買野 我地就要買點比錢佢搵

其實私服都係比大家輕鬆下 回憶返當年童年既回憶 享受下玩既過程 私服仲要好易有傳+10 卡+15 咪慢慢用適當既時間儲返黎囉 唔似得官服 用成世時間都儲唔到 除非課金買裝買卡 個過程先重要啊

佢地班人一入GAME就99LV 又全部+15卡都有齊 係佢地ON9 咁樣玩法 有咩好玩?? 用過+15卡 傳+10 滿足完個一刻就DEL得 GAME啦

但我地係可以享受到玩nos個樂趣 同個過程 而唔係要個一刻既滿足感

同樣地 我都希望佢地一入GAME就99LV 齊裝傳+10 卡+15個D人唔好係P場亂清人 你一身既裝卡唔係靠自己努力得返黎 就唔好搞其他玩家 有自知之明好D 如果唔係會好令人反感 到時搞到D人走哂 你地圍內得幾丁友自HIGH 唔好話悶

依隻唔係單機GAME

我相信依班人唔亂咁搞事 係可以令到個私服做出名聲 吸引到更多人加入 到時可能可以變返到以前好多人一齊玩NOS既境況 令到官服執埋都得
打左咁多字 即刻入GAME 試試私服個水準先

Win 10彈到仆街
會唔會關System language 事
donwload 主程式條LINK開唔到既?

Win 10彈到仆街
會唔會關System language 事

WIN 7好順
一入GAME就15LV
仲要神話級+10
BTW 神話級係勁過傳說?? 我好耐無玩 唔知出左神話級
註冊個網站入唔到
打開Nos Mall 見到要用點買野...
唔係真係要課金買點啊
唔係真係要課金買點啊

有咩問題?
終於有私服 有冇巴打係用macbook 開parallel desktop 玩 未down 想知咁樣得唔得
入唔到條LINK係邊到申請AC???
唔係真係要課金買點啊

有咩問題?

你睇返上小小就知咁會有咩問題
終於有私服 有冇巴打係用macbook 開parallel desktop 玩 未down 想知咁樣得唔得

Bootcamp表示無問題
有無人識
極品私服,劍士冇得學技,復歸符咒又bug bug地,打豆莢唔會出豆仔,有活動諗住係送乜正嘢啦,原來送得個5支經水,大佬,我技都用唔到,你經水要我用普攻刷怪?

弓手學到技架
終於知點解會彈
因為無入過正服更新X trap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞