【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
我仲等緊個賣家交收

好地地一個假期咁就冇咗

最快都要凌晨1 2點 對唔住大佬們
我仲等緊個賣家交收

好地地一個假期咁就冇咗

唔緊要啦 好少有有心人會願意整nos私服 要比多D支持你地先啱
只要你地堅持做落去就好
lm
淘寶買部e5好平姐 2千幾 用個快d嘅上網已經夠做
學校多數都係用緊1000Mps .1000Mps 又唔係貴 如果有心搞點解5一次過嘥少少錢去架設一個server 出黎

但其實係未洗去到咁高住 一般好少少既vps就已經可以容納到500人穩定咁玩

岩啊 洗鬼出去租人d垃垃ser 😂
我仲等緊個賣家交收

好地地一個假期咁就冇咗

等你
Lm
今晚有無可能開到角
想玩
今晚有無可能開到角

交易完成 火速整緊
老手留名
今晚有無可能開到角

交易完成 火速整緊

聽日再走堂返黎玩..
有冇興趣大家整個telegram/ line group?
今晚有無可能開到角

交易完成 火速整緊

聽日再走堂返黎玩..

telegram我可以呀 睇大佬們

安裝速度幾快 可能1點鍾就開到
今晚有無可能開到角

交易完成 火速整緊

聽日再走堂返黎玩..

telegram我可以呀 睇大佬們

安裝速度幾快 可能1點鍾就開到

加油
有興趣入group
1點
又話GM唔可以入族
屌你老母第一張圖明明係人仔係蔣介石
做咩之後係GM04
話撚咗總統府有GM幫仲死口唔應
呢度唔係你個論壇同RC呀,冇得比你禁言呀
唔洗又問人有冇圖啦
cap定咗出應你
親友ser,踢走啲反你既玩家

呢個ser玩左幾個鐘頂唔順轉左另一個
代post
玩之前三思

你圖中所指既gm佢係比我地降職之前 (因為佢話佢呢排要學業為先 唔得閒玩) 不停咁用chok指令 降職之後又向第二個服既gm提供我地服既資料 乜你覺得仲唔夠理由ban?

你地個服咁撚黑暗
係我都爆你地啲醜惡資料啦
總統府改名做共狗府啦
又話GM唔可以入族
做咩之後係GM04
唔洗又問人有冇圖啦
cap定咗出應你

唔想再應 嘈落去無意思 我如果我開SER原意係差既 你可以日日屌柒我 至於乜乜SER乜乜服 自己睇上面 唔想再應
又話GM唔可以入族
做咩之後係GM04
唔洗又問人有冇圖啦
cap定咗出應你

唔想再應 嘈落去無意思 我如果我開SER原意係差既 你可以日日屌柒我 至於乜乜SER乜乜服 自己睇上面 唔想再應

唔想再應?
咁係咪你地有GM係總統府入面既玩家先
唔好遊花園啦
係定唔係
唔係既唔該解釋下第一張圖個人仔係顯示係蔣介石度
仲未玩得

差唔多完成 差少少
又話GM唔可以入族
做咩之後係GM04
唔洗又問人有冇圖啦
cap定咗出應你

唔想再應?
咁係咪你地有GM係總統府入面既玩家先
唔好遊花園啦
係定唔係
唔係既唔該解釋下第一張圖個人仔係顯示係蔣介石度

學生哥黎架人地 益fd子好正常
仲未玩得

差唔多完成 差少少

開個tg group第一時間公布進度好似唔錯
好懷念啊
港豬繼續玩
平時生活都比港共不公平對待
打機都要不公平對待
係總統府用指令改數值
比人cap咗圖就話乜都唔知
一炮bam晒啲封測功臣(利申我唔係封測人員)
想bam晒啲人扮冇野發生過???
又彈番隻“咁啱未bam”既封測角色出嚟
又要咁啱係總統府既人
之後又要比人影到夢孩(GM嚟)入咗總統府
點解咩事都關總統府事既
一定係比你bam晒既人搞事啦
利申我仲未比你bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞