【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
今晚玩
Btw 升lv 快唔快,玩正服升到2046

我一陣打遊戲設定出黎
打算開幾耐 捱唔捱到去暑假

你若不離 我定不棄
可否set space制做自動打最近既怪

我去研究下
轉完職 邊到接任
有無得課金?

等ser穩定左之後就有

我公司有幫人host ser, 洗唔洗幫手?
可唔可以SET死地怪淨係掉錢唔掉物品,掉落個D物品冇咩用,阻住汁錢
可唔可以SET死地怪淨係掉錢唔掉物品,掉落個D物品冇咩用,阻住汁錢

果d遲下會用黎合卡 留番d好
有無得課金?

等ser穩定左之後就有

我公司有幫人host ser, 洗唔洗幫手?

真係 ?可以留低聯絡方法?
係咪無技學?
攻擊距離係咪有bug?
係咪無技學?

教育技未開出黎
攻擊距離係咪有bug?

點解咁講?
無豆點升精
無豆點升精

精係有EXP計 你一裝上去就會同你講 你打怪就有經 好快 豆場係呢1 2日就會開

我地活動情況
攻擊距離係咪有bug?

點解咁講?

好遠點怪攻擊入到最遠攻擊範圍會打唔到 要行多幾步先打到

我地活動情況

閃退點解決?
是咁的 小弟就同班志同道合的朋友就想懷念下以前玩夢之既日子 打遠征 死地
PVP 遠征團 吹水等等 但係又唔想好似以前咁經歷升LV地獄 畢竟依家出左黎做野無咁多時間 又唔想曬太多錢落隻GAME到 所以就夾手夾腳開左個私服 等大家可以返以前咁懷念下 又唔洗曬時間曬錢 我地Sever 大部份野都係可以抽獎/商店整番黎 仲有好多活動係比大家一齊玩 一齊同樂

我地亦都開左一個RC比玩家發問問題 同其他玩家溝通 號碼係25638164
我地亦都有個論壇係隨時比玩家知道遊戲各方面既資料 攻略等等

希望大家可以支持下

但係由於小弟經濟困難 比較難少少租一個好既Sever 所以有BUG 遊戲不完整問題 還望大家見諒 我地會加勤更新和維護 而且私服嚴禁任何使用按精/外掛等程式 如有發現者 先封帳7天 再犯者 永久封鎖帳號

有興趣既朋友 可以照下面指示下載遊戲
下載步驟:
先到下列網址下載主程式並申請帳號:http://exnostale.ddns.net/index.php
然後將下載好的登陸器放在港版夢之歷險的遊戲目錄上解壓縮

記住要先將港服的夢之歷險更新才可繼續

遊戲設置:
經驗13倍
金錢掉落20倍

係咪舊地圖黎?

係舊1村
是咁的 小弟就同班志同道合的朋友就想懷念下以前玩夢之既日子 打遠征 死地
PVP 遠征團 吹水等等 但係又唔想好似以前咁經歷升LV地獄 畢竟依家出左黎做野無咁多時間 又唔想曬太多錢落隻GAME到 所以就夾手夾腳開左個私服 等大家可以返以前咁懷念下 又唔洗曬時間曬錢 我地Sever 大部份野都係可以抽獎/商店整番黎 仲有好多活動係比大家一齊玩 一齊同樂

我地亦都開左一個RC比玩家發問問題 同其他玩家溝通 號碼係25638164
我地亦都有個論壇係隨時比玩家知道遊戲各方面既資料 攻略等等

希望大家可以支持下

但係由於小弟經濟困難 比較難少少租一個好既Sever 所以有BUG 遊戲不完整問題 還望大家見諒 我地會加勤更新和維護 而且私服嚴禁任何使用按精/外掛等程式 如有發現者 先封帳7天 再犯者 永久封鎖帳號

有興趣既朋友 可以照下面指示下載遊戲
下載步驟:
先到下列網址下載主程式並申請帳號:http://exnostale.ddns.net/index.php
然後將下載好的登陸器放在港版夢之歷險的遊戲目錄上解壓縮

記住要先將港服的夢之歷險更新才可繼續

遊戲設置:
經驗13倍
金錢掉落20倍

係咪舊地圖黎?

係丫 我地有試過放新地圖 但有太多BUG不修正所以要等等
個ser死左?

登入果時話Maintenance

我地活動情況

閃退點解決?

你點閃退玩? 係一入GAME無耐就閃退定?
個ser死左?

係丫 個SER crash左 我地修復緊 如無意外呢2日會換SER
個ser死左?

樓主幫到我手嗎
個ser死左?

係丫 個SER crash左 我地修復緊 如無意外呢2日會換SER

多謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞