【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
話說其實有冇雪地王團打嫁?因為冇盾既話相差真係唔大

因為人數問題 個服平均around 80人上線到 所以可能要等人齊先開得
LM 支持

可唔可以介紹多小小 關於呢個server既設定?
LM 支持

同問, 例如NPC會唔會賣啲正服NPC唔會賣嘅野(非水 etc.)?
已DL
LM 支持

同問, 例如NPC會唔會賣啲正服NPC唔會賣嘅野(非水 etc.)?

岩先係商店街見到有非水賣
LM 支持

幫推
LM 支持

有非水賣=有強水
細細狗專武器
LM 支持

有非水賣=有強水
細細狗專武器

港版down得好撚柒慢
打算開幾耐 捱唔捱到去暑假
係咪真ga 屌我支持呀喂
有無巴打一入game玩3-4分鐘就彈機
港服99lv舊玩家路過
退左4年 終於有私服 正

呢個ser玩左幾個鐘頂唔順轉左另一個
代post
玩之前三思
外果SERVER都未整到
你地咁有信心?
SERVER都未整到盾/效
你地咁有信心?
LM 支持

有非水賣=有強水
細細狗專武器

做咩姐係
LM 支持

有非水賣=有強水
細細狗專武器

做咩姐
其實不如一開波就封頂
有玩過夢歷嘅人根本就知道隻game 個精髓唔係pve
有無巴打一入game玩3-4分鐘就彈機

你應該係未DL net 4.5.2
外果SERVER都未整到
你地咁有信心?

我地會嘗試係第二個方面恢復盾效
今晚玩
Btw 升lv 快唔快,玩正服升到2046

呢個ser玩左幾個鐘頂唔順轉左另一個
代post
玩之前三思

你圖中所指既gm佢係比我地降職之前 (因為佢話佢呢排要學業為先 唔得閒玩) 不停咁用chok指令 降職之後又向第二個服既gm提供我地服既資料 乜你覺得仲唔夠理由ban?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞