【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
成日彈game
lm
on9 卡+2上+3 連靈魂消滅兩張 不了
on9 卡+2上+3 連續靈魂消滅兩張 不了

低防咁平都慳?

低防咁平都慳?

5%

低防咁平都慳?

5%

沖+15又唔見我中 兩次5%
卡AC我地研究緊個解決方法 至於補償方面 我地會抽其中一個時間會有40倍金錢加成

快d 肝已準備好
點解我見到我既獎勵係一粒混沌種子?
卡AC我地研究緊個解決方法 至於補償方面 我地會抽其中一個時間會有40倍金錢加成

快d 肝已準備好

完全唔係公平既補償
點解我見到我既獎勵係一粒混沌種子?

琴晚測試送

係咪開登入器黎入game? 點解我唔得既

Some
咩都試過都玩唔到

快d 肝已準備好

完全唔係公平既補償

GM
真心
你明唔明唔係人人都可以係指定時間上線玩

係咪開登入器黎入game? 點解我唔得既

DL net 4.6.2
https://t.me/joinchat/AAAAAAz7pM49zhiWhP19tQ
玩家有咩問題歡迎黎問 我地會盡量回答

快d 肝已準備好

完全唔係公平既補償

GM
真心
你明唔明唔係人人都可以係指定時間上線玩

如果係咁多分身情況下發放全服補償 會更加唔公平 我地唔可以起壞個頭 加倍時段會有2次黎就番大家
你不如送枝水 我地想幾時開就開
你不如送枝水 我地想幾時開就開

唔錯
仲要限只比自已ac用 咁就唔怕有好多人仔啦
賠償D野set不可交易 剩係自己可以用咪唔怕分身問題
講明同ip既唔派咪得
賠償D野set不可交易 剩係自己可以用咪唔怕分身問題

錢可以交易嘛
又死ser?
入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞