【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
升得好慢 係咪一定要搵人帶死地先快?
想問下點解會一直 嘻嘻嘻
唔比我攻擊

話你打空炮無野射得出呀
去到私服同正服一樣 成日嘈交打交真係有啲煩

唔算多架喇,正服雪地冇可能咁和平

咪一樣 搶場 見到敵族就call人 罵戰 封門口

仲有GM做老死
個個+15卡封你門
玩條毛

gm係唔係fd底就唔知 只係知撩來撩去好q煩

咁我話你知GM04=蔣介石
之前GM01講過GM唔可以入族
依家總統府個朵臭咗就改名Destiy
GM講一套做一套
之前發生過既事都係圍繞總統府
但GM都係壓低件事
bam晒出聲既族

咁你仲有冇玩? 我諗我應該過下癮就算
想問下點解會一直 嘻嘻嘻
唔比我攻擊

冇箭
5轉條毛難出到
刷左成晚都無
留名
姐係個ser係私友ser?
仲入唔入伏好
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

我都打左半個鐘有多先打到 ,好彩有個巴打賣個角比我。如果唔係都唔知打到幾時
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

我都打左半個鐘有多先打到 ,好彩有個巴打賣個角比我。如果唔係都唔知打到幾時

打左三個鐘都無出
lm
可唔可以入家族,自己玩好悶
Lm
放5轉材料
去到私服同正服一樣 成日嘈交打交真係有啲煩

唔算多架喇,正服雪地冇可能咁和平

咪一樣 搶場 見到敵族就call人 罵戰 封門口

仲有GM做老死
個個+15卡封你門
玩條毛

gm係唔係fd底就唔知 只係知撩來撩去好q煩

咁我話你知GM04=蔣介石
之前GM01講過GM唔可以入族
依家總統府個朵臭咗就改名Destiy
GM講一套做一套
之前發生過既事都係圍繞總統府
但GM都係壓低件事
bam晒出聲既族

我又見唔到喎
幾時出90武
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

係要打近攻鹿先會出,魔攻鹿唔會跌,個攻略fake左人
幾時出90武

cooming soon
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

唔係掛我即刻改
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

唔係掛我即刻改

5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

唔係掛我即刻改

即刻出角
仲未有毛呀屌
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

唔係掛我即刻改

即刻出角
仲未有毛呀屌

角同毛都係
5轉條毛難出到
刷左成晚都無

打左三個鐘都無出

唔係掛我即刻改

打左成日毛都無條,最尾死死地氣同人收
有無新人玩 想玩返
有冇族收人架 我岩岩玩 依家40幾lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞