【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
其實商街入面d天毛擺到咁貴有咩用

因為之前有玩家表示雖然呢個係私服 難度唔洗整咁低 所以我地就調整左物價 其實天毛係怪到都會跌 而且掉落率幾高
睇住你地偏幫總統府班人 玩條撚?

呢件事已經完左啦好嗎 我地將涉事gm同有關人士係ban左 唔好再將完左既事咬住唔放 你唔厭煩我都覺口臭
垃圾SER
玩一陣又LAG 又SAVE 又重開SER
一日要重開幾多次
lag到2046

關於ser方面我地係搵緊一個更好既比大家 係2星期內會再換1次ser同服務端
玩依個不如玩英服 人山人海

支持下本地野
想問下IOS係咪未玩到住
一開波就擺明係親友服
入去做傻仔比你同你班FD屠咩
咁樣同天ser班細細粒有咩分別
睇到樓上d野即刻無乜心機玩 我正服都傳9596
Lm考完dse即玩
乜有加倍咩?我轉完職之後1lv打隻怪都係得0.4%
有無得課金?
私服擺到明係自爽用
唔明上面踩乜

btw 雪地要人多先好玩
一開波就擺明係親友服
入去做傻仔比你同你班FD屠咩

關於乜乜團乜乜服自己睇上面 講多口臭
有無得課金?

等ser穩定左之後就有

你指job lv定lv?

樓主唔好意思..我未睇清楚轉左職之後已經15lv
我仲去打左史丁奇先唔覺有加倍經

樓主唔好意思..我未睇清楚轉左職之後已經15lv
我仲去打左史丁奇先唔覺有加倍經

多謝支持
冇裝效冇盾...

咁最後大家同裝同卡咪 你打我100 我又打100囉 有咩好玩?
正服收左皮未?
搞到想down返落黎玩
咁樣同天ser班細細粒有咩分別

細細啦比偉大嘅hit清到摺左
話說其實有冇雪地王團打嫁?因為冇盾既話相差真係唔大
點先有點用?
冇裝效冇盾...

咁最後大家同裝同卡咪 你打我100 我又打100囉 有咩好玩?

裝效會係呢2個禮拜更新 至於盾邊面我地都整緊同測試緊 唔好意思 個服我地開左無耐所以我地都已經加快進度
點先有點用?

課金系統未推出 時裝 坐騎有部分都可以game錢買 其他就可以透過活動黎拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞