【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
是咁的 小弟就同班志同道合的朋友就想懷念下以前玩夢之既日子 打遠征 死地
PVP 遠征團 吹水等等 但係又唔想好似以前咁經歷升LV地獄 畢竟依家出左黎做野無咁多時間 又唔想曬太多錢落隻GAME到 所以就夾手夾腳開左個私服 等大家可以返以前咁懷念下 又唔洗曬時間曬錢 我地Sever 大部份野都係可以抽獎/商店整番黎 仲有好多活動係比大家一齊玩 一齊同樂

我地亦都開左一個RC比玩家發問問題 同其他玩家溝通 號碼係25638164
我地亦都有個論壇係隨時比玩家知道遊戲各方面既資料 攻略等等

希望大家可以支持下

但係由於小弟經濟困難 比較難少少租一個好既Sever 所以有BUG 遊戲不完整問題 還望大家見諒 我地會加勤更新和維護 而且私服嚴禁任何使用按精/外掛等程式 如有發現者 先封帳7天 再犯者 永久封鎖帳號

有興趣既朋友 可以照下面指示下載遊戲
下載步驟:
先到下列網址下載主程式並申請帳號:exnostale.ddns.net/index.php
然後將下載好的登陸器放在港版夢之歷險的遊戲目錄上解壓縮

記住要先將港服的夢之歷險更新才可繼續

遊戲設置:
經驗13倍
金錢掉落20倍

大哥 好似連網都上唔到
大哥 好似連網都上唔到

唔好意思突然出左小小問題 好快整番
絕對支持
Push
官網已修復~
希望大家可以多多支持 未來仲會更新好多野
唔洗課金都有夢古 +15卡?
回憶返晒黎
唔洗課金都有夢古 +15卡?

點止 坐騎 寵物 傳+10裝 全部應有盡有 唔洗課金
唔記得POST 論壇網址http://nosex.666forum.com/ 入面會更新越黎越多野~
LM 考完Dse玩
Lm
正呀
其實商街入面d天毛擺到咁貴有咩用
LM 完sem過埋exam玩
正 即刻玩
完sem入黎 希望兩星期未收皮
睇住你地偏幫總統府班人 玩條撚?
垃圾SER
玩一陣又LAG 又SAVE 又重開SER
一日要重開幾多次
lag到2046
lm
入唔到
玩依個不如玩英服 人山人海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞