【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
留名支持
開得私服係咁架啦 Server side已經唔洗你寫
唔該唔好講到自己好偉大
私服界既對手就係要鬥惡
有野要幫手可以搵我
利申:多年私服GM經驗

因為我都唔係好順眼隔離
我琴晚密個gm
我同佢講 希望個服可以長攪 唔係話搵大錢
但係想長做就請佢d管理員有返管理員既自覺
跟住佢白頻係度講個ser唔係用黎搵錢

真係唔知應乜好
眼見佢d管理員 可以無啦啦係度洗系統頻
問野又可以唔理
佢ser回潮 我叫佢俾返d錢我
我岩岩開Ac 幾千萬唔係錢呀?
(我無入rc群 但朋友有)
佢話返俾我聽 話有條友話咩幾千萬都係度叫
真係火都黎 你就禁幾粒字就出姐 我要打怪 要開角色
只能講 你開個ser係要管理 唔好當d玩家係玩具
純粹係入黎俾你d管理員玩弄咁
我唔知係咪個個一樣 我覺得果個最長好似好少少

我相信你個ser維持得好 會讚助既人一定有
我對上果次重玩正服1lv玩起 都洗左最少萬幾
淨係抽活動 固有稀符都抽左6次 (玩4個月only)

利申 為左試玩佢個服 攪到得返幾個鐘訓

我地係無意思搵錢 但有好多玩家話想課金 我地先考慮 我就唔知你密左邊個 但我地gm見到既話就一定會回應 係到講聲對唔住
但我地尋日死搞爛搞就係為左整好個ser 但有d仆街係到搞尻我地個ser 仲大大聲係隔離rc話搞完我地 我地有做過乜野咩? 件事完左幾世 到尋日都佢地都仲講緊 咁我地可以做咩?

仲要依家係到玩起底 我地一開始開服 仲未開始更新同維護 玩家已經開始日日話要賠償要乜乜 我地咪又係照硬食

依家我唔知邊個小學雞啦 係到周圍起人底 我都有佢地資料但我唔會咁做 我地開個服出黎都係想大家一齊玩 懷念下 你班人要加入私人恩怨 咁你咪繼續
仲同我地成日講公平公平 依家就日日搞ser 影響全體玩家 佢地口講既公平我唔知佢去左邊
仲同我地成日講公平公平 依家就日日搞ser 影響全體玩家 佢地口講既公平我唔知佢去左邊

人地點對你 你咪點對返人

我寧願曬時間去諗下點做好個ser

我寧願曬時間去諗下點做好個ser

支持巴打
有人賣紅龍鱗 派紅龍心 個d係咪bug?
拎咗係咪會封ac
我想問6 7轉點拎 ?
加油啊!巴打
搞人ser 班友 真係損人而不利己
LM
今晚down
希望維持到落去啦
拎咗係咪會封ac

如果係bug既話查到會封 收左最多都係回收 唔會封
拎咗係咪會封ac

玩左陣 好多bug都係玩番港服算
拎番少少成就感
拎咗係咪會封ac

唔該GM 你上一上線
拎咗係咪會封ac

唔該GM 你上一上線

我番緊工 你telegram我?

https://t.me/joinchat/AAAAAAz7pM49zhiWhP19tQ
拎咗係咪會封ac

拎番少少成就感

其實啲Bug係跟返港服
港服一樣無fix到
唔識寫server side
連登家族已開

想入搵家人話想入 返到屋企慢慢加
我想問亂碼點搞
新玩家 尋日先開始玩

爬文知道之前好似因為GM濫權引起部分人不滿

咁GM既處理手法公唔公平就各花入各眼,呢點唔評論

但我想講,GM都好努力維護緊個ser,佢唔係老奉,佢只係希望營造一個良好游戲環境比我地玩。

我亦都見到L字頭果個GM有幫一班新手,去新手地方教佢地拎2轉

咁始終呢個係私服,總有d偏私既情況既,可能GM管理手法都要檢討下既,咁呢個係佢地私下要處理既野啦

但係,請不滿既人唔好惡意攻擊個ser,你唔滿意呢個私服,可以自己開創/入其他私服,無必要做小人,不喜請自離。

因為你報服GM既同時亦波及一堆新玩家,咁你地做既野同GM濫權只係異曲同工,你地既不滿請私了。
拎咗係咪會封ac

拎番少少成就感

其實啲Bug係跟返港服
港服一樣無fix到
唔識寫server side

我地知 所以我地用另一種方法封左去
我想問亂碼點搞

你windows系統語言係咩?
紅龍鱗 心 點拎?
今晚down
我打緊篇攻略文 希望幫到你地
我想問亂碼點搞

你windows系統語言係咩?

我都係,我用緊英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞