【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
啲點物邊到買?

商街 1村會有間迷你間咁既傳送點
幾時會加返啲負效

負效未上得住 要遲下先
我已經打左篇詳細既S卡攻略出黎 如果有新加入既人無方向 可以打大家可以打%攻略 睇所有S卡既詳細攻略
我已經打左篇詳細既S卡攻略出黎 如果有新加入既人無方向 可以打大家可以打%攻略 睇所有S卡既詳細攻略

放係game入面

放係game入面

同埋為左慶祝SER夠200人 我地會有全服獎勵(40LV以上既人先可以獲得)
又入5到ser
你都唔合作既 入到SER都無用啦
幾時開返ser
小小意見比GM,
希望快小小修改技能效果bug,
呢個bug令到好多技都用唔到,
eg海咒雷電(要有效果先接到第2,3招雷電技)
同埋好多技都用唔到
小小意見比GM,
希望快小小修改技能效果bug,
呢個bug令到好多技都用唔到,
eg海咒雷電(要有效果先接到第2,3招雷電技)
同埋好多技都用唔到

同埋一轉得弓手有技
點樣先有夢古
同埋為左慶祝SER夠200人 我地會有全服獎勵(40LV以上既人先可以獲得)

咁如果我後期先升到40lv有無攞獎勵?
點解有時會畫面停??? 但個角色仲郁到
Account is already connected
點搞呀樓豬?
遲啲先
點解有時會畫面停??? 但個角色仲郁到

卡mon 要重登
Account is already connected
點搞呀樓豬?

隻角色未下線 要等等

無~
係咪一定覆聽日2030 on先有獎
返工

無~

岩先升到 3x
比多d 活動黎玩下啦
其實有無得加番d 任務

無~

未有時間升level 諗住考完試先玩
有冇巴打帶升job想用3轉咒

無~

派咗未架?
我未收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞