【夢之歷險】 繁化私服 一個屬於港台澳既私服黎啦!

1001 回覆
107 Like 33 Dislike
留名今晚電腦大爆炸
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

其實打怪都升得快 而且仲可以賺錢 當然都可以搵族帶你打死地 不過就無咗升lv嘅樂趣
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

其實打怪都升得快 而且仲可以賺錢 當然都可以搵族帶你打死地 不過就無咗升lv嘅樂趣

玩緊法冇技學,一招鬥氣球走天涯
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

劍士都一樣
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

劍士都一樣

死地清道夫 歡迎你地
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

劍士都一樣

死地清道夫 歡迎你地

入錯左族
依加退族洗唔洗等一日?
log in唔到
去到私服同正服一樣 成日嘈交打交真係有啲煩

唔算多架喇,正服雪地冇可能咁和平

咪一樣 搶場 見到敵族就call人 罵戰 封門口

仲有GM做老死
個個+15卡封你門
玩條毛
滿心歡喜玩活動拎獎品,琴日等到今日,
點知改撚左做60lv,17萬名譽先玩得,好失望
滿心歡喜玩活動拎獎品,琴日等到今日,
點知改撚左做60lv,17萬名譽先玩得,好失望

GM個腦裝屎

仲有GM做老死
個個+15卡封你門
玩條毛

gm係唔係fd底就唔知 只係知撩來撩去好q煩
彈撚左仲要is connected,入唔返。。
彈撚左仲要is connected,入唔返。。

RIP
一發巴,
我入唔到活動,夠條件
一發巴,
我入唔到活動,夠條件

我地一夠時間就關左傳點 真係對唔住大家 係我地個ser太廢。。。
我地已經計劃左呢幾日再升級個ser 為大家更好既服務
等劍同咒 有技先玩
想入族要PM邊個
同埋一開始應該有咩做

劍士都一樣

死地清道夫 歡迎你地

入錯左族
依加退族洗唔洗等一日?

唔洗
一發巴,
我入唔到活動,夠條件

我地一夠時間就關左傳點 真係對唔住大家 係我地個ser太廢。。。
我地已經計劃左呢幾日再升級個ser 為大家更好既服務

我可以證明比你睇,我夠條件,早左7至8分鐘到入(入ser入左好耐),行唔切。
Game 名 :公大BA
有冇巴打知紅龍之鱗果啲打咩出
昨日,等到今日,結果無我份
咁易升得唔得架
不過我受

仲有GM做老死
個個+15卡封你門
玩條毛

gm係唔係fd底就唔知 只係知撩來撩去好q煩

咁我話你知GM04=蔣介石
之前GM01講過GM唔可以入族
依家總統府個朵臭咗就改名Destiy
GM講一套做一套
之前發生過既事都係圍繞總統府
但GM都係壓低件事
bam晒出聲既族
account is already connected 可以點搞
GM04點解你知我真名?
想問下點解會一直 嘻嘻嘻
唔比我攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞