一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
Lunchtime成班攞啲梨掟落黑板到 啲汁爆到周圍都係 玩完將啲碎掃落老師枱枱底 第二日成班俾校工屌到飛起 班主任保我哋先冇俾學校罰
學校搞崇拜 叫信教嘅人去領聖體 兩個唔信教嘅friend走去扮嘢試味 一個俾人斷正 之後留低俾人罰跪喺度念經
嗰日我班friend得一個人all in落去
我哋全部笑佢 on9
最後喺我哋面前將獎品欄清空LOL
連登食咗通知 我竟然而家先睇到
多謝你咁認真覆 我會認真讀書㗎喇!!
葵涌某中學
有日上數學堂 跟住唔記得咩事有個同學燥底 佢坐課室角落 跟住佢勁大力一野將張chair 車去課室門口 個個見張chair環越班房驚到呆左 好彩有個同學瞓左無坐起身如果唔係應該爆頭 呀SIR到呆到痴晒線
上堂幫人打飛機
你話我blame the victim 都好
B既家長係唔係on9?
另一個有無話好唔好食
我都係last day 玩過消防喉
成熟女人好有技巧
真係有個師兄喺禮堂下面間黑房扑嘢叫到畀訓導捉
勿相認
我小學都有試過比人成張枱掟出門口
所以香港有人偷嘢,個賊唔自首,警察捉唔到人
警察就可以搜全港人屋企??

條友偷帶電話係唔啱,但你點可以話因為佢唔自首而令其他人被搜書包同捉到偷帶電話係錯?
你哋係應該一齊企硬,唔俾搜全班書包
要個訓導自己諗辦法捉條友出嚟
洗我地層廁所個校工超仆街,見人就屌,有次廁所有人肚屙完無沖廁,我就走去拎把地拖點屎,係廁所地下寫大字
比佢捉到你玩屎仲唔玩埋你屎眼?
Czm?
好撚驚
咁即係個阿sir明莊你地啦,一d都唔on9

成本聖經抄?抄咗幾耐?
一大班人一齊做柒嘢好正好青春
大師你bafs是點溫的predict得2 唔知點溫好
一個人做青春嘢就好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞