一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
有無咁易hack呀
勿相認
以前中學有bbq爐 每班都可以申請去燒一次
F1嗰年我嗰班唔知邊個on9掉咗舊著火嘅炭定嘢食落去個膠垃圾桶度差啲燒咗間學校
自此之後學校就再唔俾我哋燒嘢食

不過都有個講法係因為嗰年鼠患嚴重
返去都係瞓覺
條柒頭miss 將個密碼打咗落帳戶度 ,比同學見到佢都唔知。
中學Last day係操場扔水彈當數字球
扔扔下成個水彈飛左入課室個風扇 之後爆撚左
印象中好彩飛入去個水彈唔算大
勿相認
燒著垃圾桶點樣差d燒成間學校個垃圾筒裝咩㗎
半夜偷入學校個泳池祼泳,勿相認
全級考尾10
個陣仲俾人笑我一世冇出息
結果我宜家移埋民
從來都係d教畜先會話人無出息
成班同學去游船河,全班同學都好憎嘅同學竟然遲到,我哋專登等到佢趕到,而我哋當然在佢面前立即開船,遠遠同佢揮手。拜拜。下次唔好遲到了。
屌 係講就講DSE啦 睇死你咪又係垃圾後門狗打晒飛機咁 再唔係就retake唔知幾多次

最睇唔起你呢種 化自卑為自大 後門入U就一朝得志
想當年我仲讀緊BAND 3中學

有條MK撚狗咁撚我, 話約我隻揪

佢以為自己有腹肌就好撚好打

(但其實我當時己經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉

不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型

所以D肌肉線條未現到出黎)

我D 毒撚FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有腹肌架」

「你癡左線咩, 你見唔見到佢幾咁FIT 呀」

我心諗話你怕你嬲

有腹肌唔等於有力量

我笑笑口咁答應左條MK 放學去籃球場打過

fast forward 去到決戰時間

成班同學企哂係側邊睇

佢就除左件校服

成個小醜咁係到穀佢果幾舊腹肌仔

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我Hi Hi, 牙都甩埋

但完全同腹肌冇關
個垃圾桶本身都有啲易燃嘢掛
又未去到燒咗間學校嘅不過就火燭咁
哦 係咩
開明嘅老母真係好少有
好彩自己嗰個係
雖然我唔係去到好遠
過咗台灣
但起碼我唔洗係香港俾層樓挷死
至少你都可以出番啖氣

好後悔中學冇打柒戇鳩仔
仲記得佢初中已經叫我自己簽回條
好後悔中學太睇重操行分 無打鳩d柒頭戇鳩仔
lxxc?
試過deadline前miss直接叫我地自己簽 仲話簽得似樣d
有一次用中秋上chem, 我哋用bunsen burner煲蠟,仲向煲蠟射水,攪到火勢及濃煙猛烈要疏散,好彩最收未有火燭。最後,Chem sir一個人獨力擺平件事。
一樣 望到張咁恐怖嘅成績表都係叫我自己簽
聖誕節歌唱比賽 ,條友病左,唱得好撚難。我忍唔住笑到勁大聲,半個禮堂都聽到咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞