一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike
中學嗰陣有個好乞人憎嘅阿sir迫走咗個“壞”學生
然後last day我哋級整咗個祭壇喺教員室外面拜祭嗰個同學,又P咗個阿sir個頭落毛澤東同金仔 再print海報貼
勿相認
`
一腳踢爛個班房門
最後要賠錢
睇嚟間間都有
唔洗驚相認
放學電腦室玩班制信長
聽聞隔離班有人要present project但乜都未做,於是係上果堂之前一刻打爆火警鐘,又因為學校火警鐘係直接駁消防局,最後變成全校走火警外加幾架消防車排晒係學校出面(自己果日射波)
大陸豪?
用班房電腦同projector 睇thisAV
你啲band 3仔真係好on9
好癲
中三個年整左d粉筆碎落阿sir d水到
個miss咁好無沒收?
好似小學都發生過類似嘅事
咁佢又仆街啲嘅
代課叫你自習你打機打得唔好咁明顯都冇乜人理你
你大聲嗌出嚟佢都好難做㗎喎
唔算好顛但諗番都幾搞笑

1.呢個係聽一個大概70尾80頭既同事講,佢中學有夜校部,咁有日佢番學見到自己櫃桶有隻老翻AV碟,應該係夜校坐佢位既人漏低,佢拎左番去睇完,為表謝意佢還果陣又擺埋自己既心水係櫃桶交換,對方又學番佢如是者就同一個唔識既人交換左AV一個學期

2.自己中四定唔知中五果時,學校搞左個性教育講座,之後就一人派左份問答比賽既野,自由參加,贏左好似有小功,於是同個fd夾手夾腳答晒啲題目 ..........而份野個名寫就另一條友去參加

最後有日早會果條友無啦啦比人叫上台同班中一小朋友一齊領獎,佢表情

我同個fd係下面忍笑忍到差啲瀨屎

之後除左小功,從此佢亦得到性博士呢個稱號一直到畢業
陸運會果陣無野做 係個看台到打邊爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞