一人一個中學最癲經歷

1001 回覆
779 Like 28 Dislike

屌柒藍絲 佢嬲到話俾老師聽
一樣
喺五樓掟個玻璃樽過對面地下,好彩嗰陣冇咁多cam,唔使幾耐有老師行上黎問見唔見到同聽唔聽到發生咩事,好在幾個同學都好撚淡定
直資撚鳩老師都無事啦
Ching隻腳有幾大力
又係呢個
有無人望住你執返
收旗袋個位係同學屋企附近 幾個同學賣咗一陣就上去打Switch
同學屋企又有大量神沙 一次過清埋佢
係唔係冇人信
你個名
我試過攞量杯同磨, 落唔同生果鐘爛佢飲果汁
集體留校過夜
中五小息瞓咗陣,有啲扯旗,睇鐘都差唔多上堂又冇咩嘢做就唔起身啦。點知班女唔知玩乜勁high 有個ok熟嘅女仔突然(意外地)坐咗上我大脾,我丁丁就真係頂到佢... 因為我見佢面都紅晒(應該真係有感覺),我心諗:仆街嗱。加上佢坐咗上黎,我同佢個頭只有一隻手掌嘅距離,而且我本身有隻手放喺枱面(成隻手臂都掂住佢背脊就好似摟住咗佢咁) 我就扯得勁啲 呢刻我自己都feel到頂住佢patpat甚至...。其他女好似get到咩事就冇晒聲,因為佢哋應該知我頭先係瞓緊 而家係有生理反應緊。之後佢越黎越紅 就不停語無論次,見佢口郁郁紅扑扑真係好想錫落去。最後佢扮冇事起翻身,成件事10秒左右。仲以為佢以後會遠離我,點知係同我仲close咗多咗身體接觸(捉手臂 搭膊頭...),之後仲一齊咗,而家做埋我老婆😂所以好深刻。
隔離班同學屎忽痕㩒爆咗火警鐘塊玻璃
搞到全校落哂操場疏散
仲俾校長捉咗上台要佢同全校道歉
見住個水樽喺4樓跌落操場
勁多人望住
連登終於出到潮文
全校都知有個柒頭飛隻鞋落樓
夜晚非法闖入學校拎返份功課返屋企做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞